anialim pisze:o, faktycznie, poprawili cenę na 694 zł. Tyle, że ja (podobnie, jak wielu znajomych) już zapłaciliśmy tyle, ile od nas zażądano - czyli dolara za walizeczkę ;)
Jestem jednak pewna, że jutro posypią się maile z wyjaśnieniami i będziemy dopłacać do pełnej ceny.
cena samego boxu 3CD+DVD też wzrosła. Wczoraj jeszcze było 149, dziś już 156,12 zł.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie rosnąć tak co dzień do września, bo spasuję.
anialim pisze:o, faktycznie, poprawili cenę na 694 zł. Tyle, że ja (podobnie, jak wielu znajomych) już zapłaciliśmy tyle, ile od nas zażądano - czyli dolara za walizeczkę ;)
Jestem jednak pewna, że jutro posypią się maile z wyjaśnieniami i będziemy dopłacać do pełnej ceny.
cena samego boxu 3CD+DVD też wzrosła. Wczoraj jeszcze było 149, dziś już 156,12 zł.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie rosnąć tak co dzień do września, bo spasuję.
Cena jest w dolarach. Złotówka coraz słabsza to i cena w PLN-ach coraz wyższa
bo ten Pan mowi, ze jest wziete z kasety Michaela? za duzo roznic sie nie bedzie, to po prostu TECHNICZNIE niemozliwe zeby zrobic z tego znacznie lepsza jakosc.
Pozostało tylko czekać.Mam nadzieję że będzie wszystko pięknie tak jak się zapowiada.Ciekawy jestem ile będzie kosztować 3CD+DVD po premierze.Mam nadzieję ,że się zmieści w granicach 200zł
Jeśli taka jakość będzie rzeczywiście to ja chyba podziękuje za te "DVD".
Jeżeli Wembley jest naprawdę w tak słabej jakości to dlaczego wydają akurat ten koncert! Czemu np nie Nowy Jork gdzie to Jackson zaśpiewał na żywo Smooth Criminal i TWYMMF?
a tym razem sponsorujemy studia dla dzieci czy nową "zabawkę" dla szefa Sony?Bo gdyby tak z tych pieniędzy odrestaurować Neverland ....to wszystkie zestawy rozeszłbyy się na pniu.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
@neta pisze:Bo gdyby tak z tych pieniędzy odrestaurować Neverland ....to wszystkie zestawy rozeszłbyy się na pniu. Dancing
fajnie sobie pomarzyć :) Ale jakoś nie wydaje mi się żeby sony odpuściło sobie takiej kasy. :|
W ogóle przecież nikt nie nagrywał tego koncertu z zamiarem wydania go pod 24 latach. Wiadomo, że technika idzie do przodu i chcemy coraz lepszej jakości. Szkoda, bo najprawdopodobniej taka ona nie będzie, ale ja i tak się cieszę, że wydadzą ten koncert. :D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
Co do DVD, to nie bójcie się ludzie jakości. Kiedyś widziałem chyba nagranie VHS z bardzo dobrym jakościowo obrazem, a poza tym skąd możemy wiedzieć, że to nagranie jest wzięte DOKŁADNIE z DVD. Przecież pokazany fragment jest znany od dawna, mogli go równie dobrze wziąć z internetu.
Tutaj jest pełna wersja w lepszej jakości http://www.youtube.com/watch?v=RewfB1Zfv9c
Z tą jakością VHS da się zrobić bardzo dużo czego najlepszym przykładem jest odnowione Victory Tour gdzie z fatalnej jakości udało się zrobić całkiem przyzwoitą. Zobaczymy co zaproponuje Sony. Jeszcze nie tracę nadziei - marzy mi się ,że koncert ten będzie w całości w takiej jakości jak teledysk Another Part Of Me..
Fajnie widzieć że coś się będzie działo na listach przebojów.Ja jestem dobrej myśli że ten koncert wyjdzie dobrej jakości i nie będziemy narzekać na sony.
jakość napewno bedzie polepszona,narazie mamy końcówke maja i zapewne dopiero się wezmą za edycje grafiki, skzoda ze nie maja dostepu do oryginalnych taśm bo była by możliwość zobaczenia tego w hd,tak czy siak nei moge sie doczekać :)
ciekawe jestem co bedzie na CD z demówkami :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Złakniona wspomnień i "perełek" dla uczczenia BAD25 wylicytowałam sobie na ebay za przyzwoitą sumkę bilet na BAD TOUR...dobre i to na początek dorzucimy FAŁHAESA na DIVIDI i będzie prawie jak na żywo :)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn