Estate/Sony: Plany wydawnicze [od 2011] -> BAD25

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

anialim pisze:o, faktycznie, poprawili cenę na 694 zł. Tyle, że ja (podobnie, jak wielu znajomych) już zapłaciliśmy tyle, ile od nas zażądano - czyli dolara za walizeczkę ;)
Jestem jednak pewna, że jutro posypią się maile z wyjaśnieniami i będziemy dopłacać do pełnej ceny.
cena samego boxu 3CD+DVD też wzrosła. Wczoraj jeszcze było 149, dziś już 156,12 zł.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie rosnąć tak co dzień do września, bo spasuję.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

aeval pisze:
anialim pisze:o, faktycznie, poprawili cenę na 694 zł. Tyle, że ja (podobnie, jak wielu znajomych) już zapłaciliśmy tyle, ile od nas zażądano - czyli dolara za walizeczkę ;)
Jestem jednak pewna, że jutro posypią się maile z wyjaśnieniami i będziemy dopłacać do pełnej ceny.
cena samego boxu 3CD+DVD też wzrosła. Wczoraj jeszcze było 149, dziś już 156,12 zł.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie rosnąć tak co dzień do września, bo spasuję.
Cena jest w dolarach. Złotówka coraz słabsza to i cena w PLN-ach coraz wyższa ;-)
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

jestem zalamany jakoscia DVD'ika...
Obrazek
Talitha

Post autor: Talitha »

To skąd wiadomo, że DVD będzie właśnie w takiej jakości?
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Talitha
VHS to właśnie taka jakość.
Cieszmy się z tego, że w ogóle go wydadzą...
Obrazek
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

bo ten Pan mowi, ze jest wziete z kasety Michaela? za duzo roznic sie nie bedzie, to po prostu TECHNICZNIE niemozliwe zeby zrobic z tego znacznie lepsza jakosc.
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Pozostało tylko czekać.Mam nadzieję że będzie wszystko pięknie tak jak się zapowiada.Ciekawy jestem ile będzie kosztować 3CD+DVD po premierze.Mam nadzieję ,że się zmieści w granicach 200zł ;-)
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

Jeśli taka jakość będzie rzeczywiście to ja chyba podziękuje za te "DVD". :surrender:

Jeżeli Wembley jest naprawdę w tak słabej jakości to dlaczego wydają akurat ten koncert! Czemu np nie Nowy Jork gdzie to Jackson zaśpiewał na żywo Smooth Criminal i TWYMMF? :-/
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

a tym razem sponsorujemy studia dla dzieci czy nową "zabawkę" dla szefa Sony?Bo gdyby tak z tych pieniędzy odrestaurować Neverland ....to wszystkie zestawy rozeszłbyy się na pniu. ;-) :dance:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

@neta pisze:Bo gdyby tak z tych pieniędzy odrestaurować Neverland ....to wszystkie zestawy rozeszłbyy się na pniu. Dancing
fajnie sobie pomarzyć :) Ale jakoś nie wydaje mi się żeby sony odpuściło sobie takiej kasy. :|
W ogóle przecież nikt nie nagrywał tego koncertu z zamiarem wydania go pod 24 latach. Wiadomo, że technika idzie do przodu i chcemy coraz lepszej jakości. Szkoda, bo najprawdopodobniej taka ona nie będzie, ale ja i tak się cieszę, że wydadzą ten koncert. :D
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Co do DVD, to nie bójcie się ludzie jakości. Kiedyś widziałem chyba nagranie VHS z bardzo dobrym jakościowo obrazem, a poza tym skąd możemy wiedzieć, że to nagranie jest wzięte DOKŁADNIE z DVD. Przecież pokazany fragment jest znany od dawna, mogli go równie dobrze wziąć z internetu.
Tutaj jest pełna wersja w lepszej jakości
http://www.youtube.com/watch?v=RewfB1Zfv9c
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

Z tą jakością VHS da się zrobić bardzo dużo czego najlepszym przykładem jest odnowione Victory Tour gdzie z fatalnej jakości udało się zrobić całkiem przyzwoitą. Zobaczymy co zaproponuje Sony. Jeszcze nie tracę nadziei - marzy mi się ,że koncert ten będzie w całości w takiej jakości jak teledysk Another Part Of Me..
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Fajnie widzieć że coś się będzie działo na listach przebojów.Ja jestem dobrej myśli że ten koncert wyjdzie dobrej jakości i nie będziemy narzekać na sony.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

jakość napewno bedzie polepszona,narazie mamy końcówke maja i zapewne dopiero się wezmą za edycje grafiki, skzoda ze nie maja dostepu do oryginalnych taśm bo była by możliwość zobaczenia tego w hd,tak czy siak nei moge sie doczekać :)

ciekawe jestem co bedzie na CD z demówkami :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Złakniona wspomnień i "perełek" dla uczczenia BAD25 wylicytowałam sobie na ebay za przyzwoitą sumkę bilet na BAD TOUR...dobre i to na początek nenene dorzucimy FAŁHAESA na DIVIDI i będzie prawie jak na żywo :)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
ODPOWIEDZ