Cześć . : D
- little susie .
Cześć . : D
Cześć wam wszystkim . Jestem Olga i mam 14 lat , pochodze z Chorzowa ( Górny Śląsk ) . Michaelem interesuje się od 2006 roku
, ale oprócz tego słucham dużo rocka i metalu . Interesuje się sportem , szczególnie koszem i piłką ręczną .

- little susie .
Z rocka szczególnie Gunsów , the rolling stones ,kiss , velvet revolver , ac / dc i joan jett . Z metalu szczególnie rammstein , metallica , iron maiden , slayer . Mogła bym wymieniać do znudzenia . : DSasiaxD pisze:Witaj. Jakich grup słuchasz ( rock i metal) ?
" i am peter pan ... . I am peter pan in my heart . " - Michael Jackson .
- marcinokor
Dziwne nie lubię za bardzo takiej muzy, ale lubię ludzi, którzy jej słuchają. Witam na forum :D.little susie . pisze:Z rocka szczególnie Gunsów , the rolling stones ,kiss , velvet revolver , ac / dc i joan jett . Z metalu szczególnie rammstein , metallica , iron maiden , slayer . Mogła bym wymieniać do znudzenia . : D

- marloon love
- little susie .
marloon love pisze:o kurcze słuchasz Gunsów !![]()
metallica , slash no powiem Ci że dobrej muzy słuchasz
W domu tylko takiej słuchamy . Od małego chodze na koncerty , czas płakałam bo dudniło mi w środku , ale przyzwyczaiłam się . Gunsi są odlotowi . *_* . Idę na ich koncert w Rybniku . : D
Do rybnika??
Hahahaha ale nas zaszczyt spotkał tyle fanów MJ'ka się wybiera do Rybnika...
Zapewne będzie przepełnione w mieście ;D
To życzę udanego koncertu, może mnie gdzieś tam spotkasz.
Hahahaha ale nas zaszczyt spotkał tyle fanów MJ'ka się wybiera do Rybnika...
Zapewne będzie przepełnione w mieście ;D
To życzę udanego koncertu, może mnie gdzieś tam spotkasz.
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
- cocainegirl
Ja nie idę na ten koncert ,bo.. Wole zapamiętać Gunsów takich ,jacy byli i to w pełnym składzie ,a nie ,sam Axl i ten jego nowy zespół.. Szczerze? Poszłabym ,ale odpycha mnie wizja oglądania tych dla mnie obcych członków "Guns N' Roses". Dla mnie to już nie są Gunsi ,tylko Axl i jego jacyś nowi nie wiem kto ,nie mam siły do tego rudzielca.
Witaj na forum.
Witaj na forum.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- little susie .
Sama nie przepadam za " nowymi " Gunsami bo nie stworzyli dobrej płyty . Nie ma Slasha , Duffa , Izziego . Axl się sprzedał , tyle powiem . Tęsknie za starymi Gunsami , za Sweet Child O' Mine , za Welcome to teh jungle , za live and let die ... , tęsknie za Guns N' Roses , tym prawdziwym .cocainegirl pisze:Ja nie idę na ten koncert ,bo.. Wole zapamiętać Gunsów takich ,jacy byli i to w pełnym składzie ,a nie ,sam Axl i ten jego nowy zespół.. Szczerze? Poszłabym ,ale odpycha mnie wizja oglądania tych dla mnie obcych członków "Guns N' Roses". Dla mnie to już nie są Gunsi ,tylko Axl i jego jacyś nowi nie wiem kto ,nie mam siły do tego rudzielca.
Witaj na forum.