Czy oddalibyście życie za Michaela?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
bambi120

Czy oddalibyście życie za Michaela?

Post autor: bambi120 »

Gdyby była taka możliwość to czy oddali byście życie za Niego? Jak Tak lub nie to dlaczego?

Ja osobiście gdybym miał taką możliwość to bym to zrobił. I to bez wachania. Kocham Go tak mocno, że zrobił bym wszystko. On uszczęśliwił Soba, swoją muzyka i dobrym sercem cały świat. I robił by to nadal uratował by wiele istnień. I był i jest wielkim człowiekiem. Ja osobiście przyrównuje Go do prawdziwego anioła a nawet kogoś więcej. Więc oddał bym za niego życie, umarł bym za niego gdybym mógł.
I Love You Michael Jackson L.O.V.E
daria3891

Post autor: daria3891 »

Nie przesadzaj... Jeśli tak piszesz, to znaczy że go jeszcze dobrze nie poznałeś.
cut that out!
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

daria3891 pisze:Nie przesadzaj... Jeśli tak piszesz, to znaczy że go jeszcze dobrze nie poznałeś.
Tak? Rozwin swoja mysl?

edit: mam nadzieje, ze modzi nie zainterweniuja jak zawsze, bo rodzi sie w koncu porzadna dyskusja, a nie to co wiekszosc planuje uslyszec i co nie wychodzi poza schematy.
Ostatnio zmieniony śr, 23 maja 2012, 22:50 przez m-m1kea, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

bambi120
Dobrze rozumiemy co czujesz, lecz nie radzę wylewać Ci na tym forum swoich uczuć.
Obrazek
Awatar użytkownika
bambi120

Dlaczego niby przesadzam?
Jak ją rozwinąć?
Dlaczego? No chciałbym sie podzielić tym co czuje i za jak wielkiego człowieka uważam MJ.
Awatar użytkownika
m-m1kea

bambi120 pisze:Dlaczego niby przesadzam?
Jak ją rozwinąć?
Dlaczego? No chciałbym sie podzielić tym co czuje i za jak wielkiego człowieka uważam MJ.
Zwroc uwage kogo cytowalem. ;-)
TheMajkeL, a forum wlasnie ku temu sluzy - zeby wyrazac swoje zdanie, prawda?
Obrazek
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

m-m1kea
Do tego służy.
Postawmy sobie sprawę jasno i nie udawajmy, że tutaj jest milutko i przytulnie. Potwierdzenie masz w 2 poście tego tematu.
Obrazek
Awatar użytkownika
bambi120

TheMajkeL pisze:m-m1kea
Do tego służy.
Postawmy sobie sprawę jasno i nie udawajmy, że tutaj jest milutko i przytulnie. Potwierdzenie masz w 2 poście tego tematu.
No wiesz, ale to tylko jeden po drugie ma do tego prawo powiedzieć co myśli. Wiesz każdy odbiera wszystko inaczej i inaczej czuje. A może źle zrozumiał albo odebrał? Ja tam jest otwarty na krytykę i wszystkie inne komentarze.
Awatar użytkownika
m-m1kea

Do tego służy.
To ze sa osoby, ktore nie sa w stanie zaakceptowac zdania innych ludzi to juz ich prywatna sprawa; nie zamierzam sie tym przejmowac.

Co do tematu, tak - uwazam, ze bylbym w stanie za Michaela oddac zycie, bo cholera, wiem, ze byl znacznie lepszym czlowiekiem ode mnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
bambi120

m-m1kea pisze:
Do tego służy.
To ze sa osoby, ktore nie sa w stanie zaakceptowac zdania innych ludzi to juz ich prywatna sprawa; nie zamierzam sie tym przejmowac.

Co do tematu, tak - uwazam, ze bylbym w stanie za Michaela oddac zycie, bo cholera, wiem, ze byl znacznie lepszym czlowiekiem ode mnie.
Rozumiem. Wiesz nie musisz być zły, zawsze wszystko można zmienić:)
Awatar użytkownika
m-m1kea

Fakt, faktem - Michael jest osoba, ktora motywuje do zmiany naszych pogladow i nie tylko, kreuje w pewnym stopniu nas na lepszych ludzi; staje sie autorytetem. I dlatego, skoro byl taka osoba to uwazam, ze nadal bylby w stanie dac wiecej swiatu czy innym ludziom niz moja osoba.
Obrazek
Awatar użytkownika
bambi120

Rozumiem:) Uważam tak samo jak ty. Michael potrafił zmieniać swiat i ludzi swoja sama obecnością, nie musiał nawet nic robić, otaczała go bardzo dobra aura.
Talitha

Post autor: Talitha »

Temat opiera się na stawianiu tej kwestii na "ostrzu noża". A czy musiałoby dojść do takiej sytuacji?
Zastanawianie się nad tym "co by było gdyby" do niczego nie prowadzi - według mnie ;)
Awatar użytkownika
m-m1kea

Talitha pisze:Temat opiera się na stawianiu tej kwestii na "ostrzu noża". A czy musiałoby dojść do takiej sytuacji?
Zastanawianie się nad tym "co by było gdyby" do niczego nie prowadzi - według mnie ;)
Wydaje mi sie, ze temat odnosi sie do czegos innego, sugeruje to nawet jego nazwa, nawet wchodzi w glebsze rejony. Chodzi o postrzeganie Michaela przez nas, o tym - dlaczego jest przez nas tak traktowany, a nie inaczej; dlaczego w naszych oczach jest autorytetem, lub nie.
Ostatnio zmieniony śr, 23 maja 2012, 22:51 przez m-m1kea, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

TheMajkeL pisze: Postawmy sobie sprawę jasno i nie udawajmy, że tutaj jest milutko i przytulnie.
To mnie właśnie od samego początku intryguje. Dlaczego na forum tak pozytywnego i sympatycznego artysty, panuje tak zimna, formalna i sztywna atmosfera? Dla mnie to niepojęte.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
ODPOWIEDZ