Michael Jackson - Number Ones DVD (2003)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Post Reply

Jak oceniasz tę płytę?

1
0
No votes
2
3
20%
3
1
7%
4
4
27%
5
3
20%
6
4
27%

Total votes: 15

Pank

Michael Jackson - Number Ones DVD (2003)

Post by Pank »

Image

2003: NUMBER ONES

Na całość składa się 15 teledysków, które w mniejszym lub większym stopniu wpłynęły na znaczenie videoclipów muzycznych na świecie. Pojawiają się tu głównie skrócone wersje teledysków, jak n.p. w "Bad", czy "The way you make me feel".

- Don't Stop 'til You Get Enough
- Rock With You
- Bille Jean
- Beat It
- Thriller
- Bad
- The Way You Make Me Feel
- Man In The Mirror
- Smooth Criminal
- Dirty Diana
- Black Or White
- You Are Not Alone
- Earth Song
- Blood On The Dance Floor
- You Rock My World
Abe

Post by Abe »

Szkoda, że bez żadnych dodatków no i, że wersje skrócone wideoklipów. W sumie wszystko już gdzieś było...ale pewnie każdy Fan MJ (jak i ja) posiada tą pozycję :happy:
Pank

Post by Pank »

Abe wrote:ale pewnie każdy Fan MJ (jak i ja) posiada tą pozycję :happy:
Nie posiadam. Mam poprzednie płyty DVD z teledyskami i nie widzę powodu, dla którego po raz kolejny miałbym płacić za Billie Jean albo za zaledwie skrócony You Rock My World. Krótkie wersje, brak bonusów i kiepskie wydanie... Ot, i Number Ones. Początkującym polecam bardziej obie HIStory on the Film i Dangerous: The Short Films.

Rozumiem, że klipy są mistrzowskie, ale to już było setki razy... dwa z plusem za całokształt i to, że pojawia się tu niedostępna, po za Moonwalkerem, Dirty Diana.. I w końcu wydane You rock my world, w jakiejkolwiek formie...
Last edited by Pank on Mon, 28 Aug 2006, 1:42, edited 1 time in total.
Abe

Post by Abe »

Pank wrote:Mam poprzednie płyty DVD z teledyskami i nie widzę powodu, dla którego po raz kolejny miałbym płacić za Billie Jean albo za zaledwie skrócony You Rock My World.
No ale niestety You Rock My World nie uświadczysz nigdzie indziej, a fakt faktem szkoda, że nie jest to pełna wersja klipu :-/
Post Reply