Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

P.S. a co do Wrocka to jadę z samiutkiego rana mimo ze wczesniej mam pracę do 24....jestem tam całą sobote...musze jakis nocleg załatwic bo potem w niedzielę ide na koncert Zamachowskiego, który Aron nagłasnia więc z Wrocka wyjade w niedzielę wieczorem!!!!!!!....ale będę tam na 10000000%%%%%%%%%%%.......więc Jeanny jak Ciebie nie będzie tam to po powrocie masz do czynienia ze mną...;))))

Kto jeszcze jedzie???
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

ja będę we Wrocu:D
dżeny, bez szemrania - tego musicalu nie można przegapić!!!

teraz sie nie udało - ale mam nadzieję, że może w takim razie ustalimy datę: 2 czerwca za następną naszą spotkaniową?

uwaga! 2 czerwca?! pasuje? :D
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

uwaga, mam kolejną wymówkę, sesji koniec ale jadę do warszawy na ursynalia. <3 po 5.06 w godzinach popołudniowych jestem za.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

...ale mnie drażnicie swoją niemocą... :zly:
ja już dawno odpuściłam sobie bieganie,wydzwanianie i umawianie się na spotkania które od dłuższego czasa nie mają miejsca nenene
Obrazek

ej, to takie piwko z miesiąc, dwa temu fajne było. ;) ja tu powrócę z tematem w pierwszej połowie czerwca i Was pomęczę.
Obrazek
weronika_poznan

dobra - pomęczaj nas. bo znowu tylko kilka osób może... Co z Wami, ludzie?! :) :piwo: :piwo: :piwo:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Połofa zaniemogła teraz,onlyKate zapoda termin i zaniemoże druga połofa i tak w kółko
:surrender:
P.S.Jakby co to niedługo zmieniam stan cywilny-szkoda że przekładacie tak te spotkania-liczyłam że zawiadomię Was osobiście :surrender:
...tymczasem z mojej strony-do zobaczenia na MJowisku... :mj: :mj: :mj:
[no chyba że zaniemożecie nenene ]
Obrazek

Ty, ja słyszałam, że Ty ten stan za przeszło rok zmieniasz, to jak w końcu? ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Heja! Czy jest tu akurat teraz ktoś/ktokolwiek z Poznania(Lubonia) chętny na pogawędkę w realu?
Czy wszyscy mieszkają tak daleko ode mnie...? Już gazylion spotkań nie wyszło przez odległość.(Można mówić,że ja się chce to można,ale rodziców nie zawsze da się przebłagać...)
Ja zwarta i gotowa w weekendy całymi dniami.
Miło by było poznać kogoś nowego o tej samej pasji :)
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

HEJ HEJ,

SŁYSZELIŚCIE O IMPREZIE U BAZYLA???

16 czerwca,o godz. 21.00 klub U BAZYLA (Św. Wojciech 28) organizuje nietypową imprezę- JACKSON PARTY, w nawiązaniu do trzeciej już rocznicy śmierci króla popu.

Podczas imprezy odbędzie się obszerna prezentacja dyskografii króla popu z różnych okresów jego działalności ( wliczając w to także The Jackson 5), multimedialna prezentacja filmów z koncertów, karaoke z największymi przebojami Jacksona oraz dla kreatywnych- konkurs na najlepsze przebranie. Wstęp na imprezę jest darmowy!

http://www.epoznan.pl/index.php?section ... e&id=41960

Kto chętny na wspólna zabawę?

pozdrawiam
Basia
Awatar użytkownika
Jeanny100

No i dzięki twojemu newsowi Basiu-moje plany spędzenia zajebiaszczego wekendu w polu-pozamiatane nenene
Powiedziałoby się:co abstynencja potrafi zrobić z człekiem hahaha :mj:
Innymi słowy: do zobaczenia[pod warunkiem że zamożecie-bo ostatnio niemoc się tu wdarła-rodem z żywota majkela kleksona podpisującego pakt na 50 konceruf w o2,a on ledwo,ledwo pienciom dałby rade w sfoim stanie niemocy :smiech: ]
to_napisałam_ja_najbardziej_oddana_fanka_pili_dżin_która_oddałaby_życie_za_swojego_firtualnego_pszyjacioła_ale_dzięki_Bogu_nigdy_nie_zaistniała_taka_moszlifość
[bo jak nie ja to kto by tego kleksa krytykował,ja się pytam kto? nenene ]
łi are the łorld :-P :-P
P.S.eee...niedobra godzina rospoczencia tego baletu bo w tym czasie nasi grają-wybieram zatem żywe emocje a po meczu zahacze na zgnitego kleksona jeżeli jeszcze będzie ta impreska trwała a ja bynde w stanie sie tam doczołgać... :knuje:
Ostatnio zmieniony pn, 13 sie 2012, 23:38 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

UWAGA UWAGA [mam nadzieję że mój edytowany post zostanie zauważony]bo mam do przekazania ważną wiadomość dla ludków wybierających się na tegoroczne MJowisko.Otóż użytkowniczka weronika_poznań ma do zaoferowania dwie wolne miejscówki w swoim BAD-mobilu.Pozwolę sobie teraz na wymienienie plusów takowego rozwiązania:
1.pokonujemy trasę w zaledwie 2,5 h[dla przykładu: pks-4 h,pkp-trudno powiedzieć,może się okazać że tego dnia strajkują no i ostatnie rozwiązanie: podróż z buta-czego nie polecam-może się okazać że zlot dawno się skończy a Wy nadal będziecie szli...]
2.w cenie zawarte są wszelkie opłaty paliwowe,autostradowe,leśne i inne pokrewne...
3.łączny kosztorys przejazdu w obie strony to 200zł [kwota ta zostanie podzielona na ilość pasażerów]
4.wyruszamy w godz.popołudniowych[w przypadku pkp,pks jest to zrywanie się w rannych godzinach,niewyspanie,marudzenie,spocenie,zmęczenie i przespanie połowy zlotu]
5.integracja z zajebiaszczymi fankami Majkela
6.zrezygnuję z prowizji za zamieszczenie tego ogłoszenia w związku z czym kwota wymieniona w punkcie 3 nie ulegnie zmianie.

Jeżeli ktokolwiek byłby zainteresowany proszę o kontakt przez PW.

P.S.W BAD-mobilu jest również bagażnik-dzięki czemu nie jesteśmy objuczeni tabołami,torbami na kolanach tudzież innych części ciała.

Jeżeli powyższa oferta wyda Wam się atrakcyjna to pisujcie na PW.

Niestety mój edytowany post zostałby niezauważony w związku z czym proszę moderatorów o wyrozumiałosc gdyż jest to dla nas sprawa bardzo pilna.
_________________ ;-)
Obrazek

jeanny - barc dziękuję za posta! mam nadzieję, że przyniesie skutek jakikolwiek :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
onlyKATE

dlaczego zloty są w terminie mojej największej biby? nie dam rady, kilkudniowe obchody urodzin przyjaciółki połączone z pożegnaniem wakacji nad jeziorkiem, a miałam ochotę w tym roku, ja już chyba nigdy Was nie zobaczę. :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Czy ktokolwiek z poznaniakow tu jeszcze zaglada?Ktos chetny na spotkanie?
Obrazek