Pogaduchy o piłce nożnej :)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Man in the mirror pisze:MacJack50 napisał:
Man miałeś rację, jesteśmy piłkarskim dnem, mistrz cypru klepie nas niemiłosiernie. Szkoda słów. Powiem tylko to, w takich sytuacjach, wstyd mi, że jestem Polakiem, żałuje, że nie urodziłem się na cyprze.Piłkarskie dno, jesteśmy zaściankiem Europy. I to nie tylko piłkarsko.
Wstyd.....
Obiecałem sobie, że nie obejrzę już żadnej polskiej drużyny na boisku. Jesteśmy w tej chwili chłopcami do bicia, na równi z San Marino, Liechteinsteinem, Mołdawią, Andorą. Brawo Apoel.
Mimo tego ,co wyprawia rząd i tak dalej jestem dumna z tego ,że jestem polką. Jak można tak mówić? Tyle polaków walczyło o Polske i tylu umarło ,a ty tak mówisz? Eh ,szkoda słów.. Tylko dlatego ,bo Cypr jest lepszy w piłce nożnej? Żałosne.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

sprawa awansu z drugiego miejsca jest jeszcze otwarta bo Rosjanie po tym co wczoraj zobaczyłem mogą być pewni awansu.Pozostało trzymać kciuki i liczyć na szczęście
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

cocainegirl czy ty na pewno masz 13 lat? ;-)
Mówisz mądrzej niż koleś który ma 21.

Boli cię to że nie umiemy grać w nogę?
Zobacz sam:
Justyna Kowalczyk
Drużyna siatkarzy
Drużyna gry w ręczną

i inne sporty w których dajemy radę.
A ty się czepiasz o piłkę nożną?

Jak ci się kolego tutaj nie podoba to droga wolna, wyprowadź się na cypr i bądź dumny z tego.
Tyle, że wątpię że twoja rodzina/znajomi/przyjaciele to poprą.

Właśnie za takich ludzi mi najbardziej wstyd.
Obrazek
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Po Euro
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Jeśli nam się uda wygrać z czechami, wyjdziemy z grupy jako drudzy.
Tak więc nie skreślajmy się od razu!
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

NicuniaMJ pisze:Jeśli nam się uda wygrać z czechami, wyjdziemy z grupy jako drudzy.
Pod warunkiem ,że Grecja nie wygra z Czechami i Grecja nie wygra z Rosją. Krótko mówiąc zakładając scenariusz ,że Rosjanie wygrają ze wszystkimi to Grecy nie mogą wygrać z Czechami. Jeżeli wygrają z Czechami a przegrają z Rosją i my także przegramy z Rosją i wygramy z Czechami to będzie się liczył bilans bramek. W każdym razie dobrze byłoby przynajmniej zremisować z Rosją. ;-)
Awatar użytkownika
Damianos60

Trzeba wierzyć.Mam nadzieje że dziś nasi widzieli jak się walczy.Ukraina dziś pokazała co to znaczy gryźć trawę.Mimo że jestem fanem Juve to szacunek dla Shevchenki,utarł nosa gwiazdorowi Ibrze.Takich piłkarzy jak Shevchenko czy Del Piero jest coraz mniej szkoda że kończą kariery swoje.Kończy się pewna epoka.
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Detox Remis! :D
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

NicuniaMJ pisze:Detox Remis! :D
No i teraz mamy sytuacje prostą jak drut. Wygrywamy z Czechami - wychodzimy z grupy, nie wygrywamy - nie wychodzimy. Pozostaje tylko kibicować.

Co prawda jakbyśmy przegrali dzisiejszy mecz byśmy byli prawie w takiej sytuacji jak teraz. Wszystko przez mecz Czechów z Grekami. Ale nie jest źle. Mecz z Czechami roztrzygnie wszystko. Stawiam na 2:1 dla Polski ;-)
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Teraz powinni się spiąć jak nigdy.

PS. wie ktoś kiedy następny mecz?
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonwalker27

Post autor: Moonwalker27 »

W sobotę z Czechami o 18.00.

Racja, Detox. Remis będzie jak przegrana.
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

nie o 18, a o 20:45. jest taka zasada - ostatnia kolejka cechuje sie meczami o jednakowej godzinie, tj. 20:45
Obrazek
Awatar użytkownika
tadeyro

Post autor: tadeyro »

no to po staremu...
Awatar użytkownika
Beat It

Post autor: Beat It »

Chcieliśmy, żeby przeszli dalej jak nigdy, a skończyło się jak zawsze. Ależ to smutne, ale nie było innej możliwości, skoro wychodzimy z defensywnym ustawieniem na mecz, który musimy wygrać. Brawo Panie Smuda :p
Heal the world. Make it a better place.
L.O.V.E
Awatar użytkownika
Damianos60

Smuda to słaby trener,nadaje się tylko do klubu.Mówiłem to przed jego nominacją.Teraz wszyscy ludzie się burzą ,a kto go wybrał?Ludzie go wybrali.
Nasza kadra piłkarsko nie była gorsza.Moim zdaniem przegrana wynika z małego doświadczenia na arenie międzynarodowej i złej taktyki.Mamy młodą kadrę,może na następnym turnieju pójdzie nam lepiej.Teraz najbardziej śmieszą mnie pozerzy i kibice sukcesu,którzy z okazji mistrzostw chcieli pokazać swój patriotyzm i przyozdobili swoje samochody flagami itp. a teraz wielce zaskoczeni i obrażają naszych piłkarzy.
PS.Wierni po porażce,dumni po zwycięstwie.
ODPOWIEDZ