Niestety czekałam 20 minut pod Castellari, dokładniej pod tą aleją z platanami na Jasnych Błoniach i nikogo nie widziałam. Proszę o dokładną informację gdzie są te spotkania...
There'll be no darkness tonight
Lady, our love will shine <3
MickeyBear nie napisałaś na forum, że będziesz, więc się nie rozglądałyśmy za Tobą. Napisałam, że to jest w pobliżu Castellari, ale nie jest to dokładnie naprzeciwko. Licząc od ulicy Piotra Skargi jest to 7 lub 8 drzewo w wewnętrznym szpalerze platanów. Jednak dziś siedziałyśmy na pobliskiej ławce. Przykro mi,że nie znaleźliśmy się. Może następnym razem się uda.
No tak, ja z pewnych względów nie miałam możliwości na forum o spotkaniu, które było ustalane na ostatnią chwilę, więc nie zostałaś poinformowana. Przepraszam,mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu sprawniej będzie wszystko zorganizowane.
O wow Kama! My się tu martwimy o Ciebie, bo to Ty nie odpisujesz na maile i smsy- chyba, że tylko do mnie.
Ja jestem chora, więc do końca tygodnia próbuje się wykurować, a potem nie obiecuję, ponieważ nie wiem w jakim stanie będę ja(czy zdążę wyzdrowieć) no i moja siostra (jutro operacja, a rodziców nie ma i opieka nad nią spadła na mnie i mojego męża). Aga też chwilowo zajęta- kolokwia,itd.
Może w przyszły weekend się uda? Napiszcie czy Wam pasuje.