Michael Jackson na patrona mojej szkoły. Głosujcie !

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

A jakie są realia? To znaczy, czy jeśli MJ wygra w głosowaniu, to faktycznie zostanie patronem twojej szkoły, czy to tylko taka sonda opinii?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Zagłosowałam. Ja jak powiedziałam mojej wychowawczyni że chcę MJ na patrona to zaczęła mi piepr**yć, że był pedofilem i tak dalej. Tak się z nią pokłóciłam, że aż wybiegłam z klasy zapłakana. Ze złości. To w 6 klasie było. Wredna suka z niej i tyle. Wierzy mediom. Nie ma słów na takich ludzi.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Beat It

Post autor: Beat It »

Głos oddany of course. Choć bardzo bym chciał, wątpie, aby dyrekcja Twojego gimnazjum rzeczywiście nadała Michaela jako patrona... pewnie i tak zdecydują nie patrząc na wyniki sondy...Ale kto wie ;)
Heal the world. Make it a better place.
L.O.V.E
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Beat It pisze:Głos oddany of course. Choć bardzo bym chciał, wątpie, aby dyrekcja Twojego gimnazjum rzeczywiście nadała Michaela jako patrona... pewnie i tak zdecydują nie patrząc na wyniki sondy...Ale kto wie ;)
Też tak uważam, ale głos oczywiście oddałem i naprawdę byłoby super gdyby jednak patronem Waszej szkoły został MJ. Daj znać jak już wszystko się rozstrzygnie ;).
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

cocainegirl, spróbuj walczyć z dzisiejszymi gimbusami -,-
Ja już szczerze mówiąc cholery dostaję jak słyszę tego typu pieprzenie.

I popieram Final Cloud - daj znać jak będzie rozstrzygnięte ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

cocainegirl pisze:Zagłosowałam. Ja jak powiedziałam mojej wychowawczyni że chcę MJ na patrona to zaczęła mi piepr**yć, że był pedofilem i tak dalej. Tak się z nią pokłóciłam, że aż wybiegłam z klasy zapłakana. Ze złości. To w 6 klasie było. Wredna suka z niej i tyle. Wierzy mediom. Nie ma słów na takich ludzi.
Trzeba wtedy odpowiadać "o Pani też chodzą takie słuchy..." - no by tyle samo prawdy będzie w tym stwierdzeniu, co w jej o MJu!
Naprawdę ciekawi mnie czy MJ będzie patronem.
W szkole mojej córki dyrektorem jest syn Tadeusza Mazowieckiego, który to chwalił mi się, że jego ojciec jednym podpisem wprowadził religię w szkołach. Ale o MJu ma złe zdanie - i gdzie tu miłość chrześcijańska?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Oddalem głos, 47%. Miejmy nadzieję, że Michael zostanie patronem. Chciałbym mieć patrona za Michaela. Uważam, że różnego typu apele byłyby intersujące, bo o Michaelu temat nigdy się nie kończy.
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Również oddałam głos :)
Powodzonka
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Również oddałam głos :)
Cocainegirl mnie też cholera bierze jak ktoś się wymądrza na Jego temat, a gó*no wie, zwłaszcza nauczyciele, święte krowy.
W mojej szkole w życiu by się nie zgodzili, żeby MJ był patronem, miejmy nadzieję że tutaj się uda :)
Awatar użytkownika
alice_225

Post autor: alice_225 »

Coo Wy, to w życiu nie przejdzie xD Znamy się osobiście z autorką postu, i chyba się ze mną zgodzi, że to nie przejdzie. Z naszą dyrką? Nie ma mowy ;P Choć nie powiem, fajnie by było ;D Oczywiście mimo świadomości, że nic z tego nie będzie, i tak zagłosowałam :) No, przynajmniej w sondzie internetowej wygra xD :mj:
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
Awatar użytkownika
MickeyBear

Post autor: MickeyBear »

Zagłosowałam bo sama o tym marzę... :)
Ale wiemy jakie są polskie realia... Ehhh...
There'll be no darkness tonight
Lady, our love will shine <3
Obrazek
Awatar użytkownika
KatinaBarbaraAnna

Post autor: KatinaBarbaraAnna »

Moje LO nosi imię Józia ... niech was to nie myli ;D Nie Stalina, ha ha. Wybickiego. Ale fajnie by było rozsławić dla następnych pokoleń, tak fascynującą postać, jaką jest lub był (jak wolicie) nasz słynny MJJ. Zagłosowałam na naszego vipa, jednak myślę, że szansa na wygraną jest niewielka.
We are the world, we are the children - remember this!
ODPOWIEDZ