Michael Jackson na patrona mojej szkoły. Głosujcie !
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- cocainegirl
Zagłosowałam. Ja jak powiedziałam mojej wychowawczyni że chcę MJ na patrona to zaczęła mi piepr**yć, że był pedofilem i tak dalej. Tak się z nią pokłóciłam, że aż wybiegłam z klasy zapłakana. Ze złości. To w 6 klasie było. Wredna suka z niej i tyle. Wierzy mediom. Nie ma słów na takich ludzi.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- Final Cloud
Też tak uważam, ale głos oczywiście oddałem i naprawdę byłoby super gdyby jednak patronem Waszej szkoły został MJ. Daj znać jak już wszystko się rozstrzygnie ;).Beat It pisze:Głos oddany of course. Choć bardzo bym chciał, wątpie, aby dyrekcja Twojego gimnazjum rzeczywiście nadała Michaela jako patrona... pewnie i tak zdecydują nie patrząc na wyniki sondy...Ale kto wie ;)
Trzeba wtedy odpowiadać "o Pani też chodzą takie słuchy..." - no by tyle samo prawdy będzie w tym stwierdzeniu, co w jej o MJu!cocainegirl pisze:Zagłosowałam. Ja jak powiedziałam mojej wychowawczyni że chcę MJ na patrona to zaczęła mi piepr**yć, że był pedofilem i tak dalej. Tak się z nią pokłóciłam, że aż wybiegłam z klasy zapłakana. Ze złości. To w 6 klasie było. Wredna suka z niej i tyle. Wierzy mediom. Nie ma słów na takich ludzi.
Naprawdę ciekawi mnie czy MJ będzie patronem.
W szkole mojej córki dyrektorem jest syn Tadeusza Mazowieckiego, który to chwalił mi się, że jego ojciec jednym podpisem wprowadził religię w szkołach. Ale o MJu ma złe zdanie - i gdzie tu miłość chrześcijańska?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Coo Wy, to w życiu nie przejdzie xD Znamy się osobiście z autorką postu, i chyba się ze mną zgodzi, że to nie przejdzie. Z naszą dyrką? Nie ma mowy ;P Choć nie powiem, fajnie by było ;D Oczywiście mimo świadomości, że nic z tego nie będzie, i tak zagłosowałam :) No, przynajmniej w sondzie internetowej wygra xD 

Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
- MickeyBear
- KatinaBarbaraAnna
Moje LO nosi imię Józia ... niech was to nie myli ;D Nie Stalina, ha ha. Wybickiego. Ale fajnie by było rozsławić dla następnych pokoleń, tak fascynującą postać, jaką jest lub był (jak wolicie) nasz słynny MJJ. Zagłosowałam na naszego vipa, jednak myślę, że szansa na wygraną jest niewielka.
We are the world, we are the children - remember this!