Ciekawe programy z MJ w Radio & TV [tylko zapowiedzi]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
history12, takich pomyłek było więcej :) Np. że Michael zagarnął 8 nagród Grammy za Thrillera w 1983r. Wszystko fajnie, tyle że to był rok 1984. Albo powiedzieli też, że Off The Wall było jego pierwszym solowym albumem, gdzie przecież pierwszy solowy album był wydany 7 lat wcześniej!
A co do filmu - pomijając drobne przekłamania i parę irytujących aluzji, raczej był przygnębiający. Podejmował same smutne aspekty życia MJ, o których niechętnie się wypowiadał. Trochę mnie to przybiło. :( Niczego nowego też się nie dowiedziałam.
A co do filmu - pomijając drobne przekłamania i parę irytujących aluzji, raczej był przygnębiający. Podejmował same smutne aspekty życia MJ, o których niechętnie się wypowiadał. Trochę mnie to przybiło. :( Niczego nowego też się nie dowiedziałam.
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
- kamiledi15
Na pewno nie jest to dokument, który chciałbym obejrzeć drugi raz. Ogólnie mówiąc, opowiadał o tym, jakie te Hollywood jest okrutne i egoistyczne, jak ciągnie gwiazdy na dno i doi z nich kasę, a jedną z takich ofiar był Michael. Oprócz tego opisali całą historię uzależnienia od leków i oskarżenia. Bardzo przygnębiający i opowiadający o rzeczach, które Michael starał się ukrywać.
- GentleRain
Bez błędów się nie obyło.Nie można czerpać wiedzy z rzeczy puszczanych w telewizji,bo zawsze coś pokręcą i wprowadzą ludzi w błąd.
Film jak dla mnie nie był wart tej godziny czasu,z racji tego,że sprowadził mnie z poziomu ekscytacji do stanu pod depresyjnego.Opowiadał o tym co każdy z nas w jakimś tam stopniu wie,ale zapewne stara się nie myśleć,a co jest cholernie bolesne i wyciągnęli to na wierzch.
Serce bolało.
Film jak dla mnie nie był wart tej godziny czasu,z racji tego,że sprowadził mnie z poziomu ekscytacji do stanu pod depresyjnego.Opowiadał o tym co każdy z nas w jakimś tam stopniu wie,ale zapewne stara się nie myśleć,a co jest cholernie bolesne i wyciągnęli to na wierzch.
Serce bolało.
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Have fun in heaven.
- majkel1994
-
No to widze ze raczej nie byl wart obejrzenia... No ale dokumenty z Michaelem realizowane współcześnie juz takie beda i trzeba sie z tym pogodzić. Każdy nawet kto bedzie chcial przedstawić MJ jako Króla Popu bedzie napomykal o licznych skandalach i niestety bez tego sie nie obejdzie, to smutne...
"W świecie pełnym rozpaczy nadal musimy miec odwagę by marzyć" MJ
- KaroKrakers