bad (afrojack remix)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- majkel1994
bad (afrojack remix)
tutaj znajdziecie bad remix afrojack: http://www.youtube.com/watch?v=A0TqiWvF-fs
Dla mnie to to jest okropne. tej piosenki nikt nie powinien ruszać. moze przesadzam ale to jest profanacja świętości. boję sie wersji z pitbullem która jest pewnie jeszcze gorsza. ciekawe kto mu to wogóle załatwił. Nie wiem czemu sony to zrobiło. czemu pitbull. czemu nie cos w stylu beat it z fergie.
Dla mnie to to jest okropne. tej piosenki nikt nie powinien ruszać. moze przesadzam ale to jest profanacja świętości. boję sie wersji z pitbullem która jest pewnie jeszcze gorsza. ciekawe kto mu to wogóle załatwił. Nie wiem czemu sony to zrobiło. czemu pitbull. czemu nie cos w stylu beat it z fergie.
Nie no, to jeszcze nie jest takie tragiczne, są o wiele gorsze chłamy, a przy tym nawet potańczyć można. :) Podobnie jak reszta, obawiam się trochę remixu Pitbulla, który niedługo już chyba z lodówki wyskoczy, ale z drugiej strony nie chcę się nastawiać od razu negatywnie. Może to nie będzie taki koszmar, jak nam się wydaje. Po co z góry zakładać, że to będzie dno? Jeszcze tak na dobrą sprawę nic nie wiemy, a tu już negatywne komentarze, narzekania, marudzenie... A może akurat będziemy mile zaskoczeni? Dajmy temu wydawnictwu szansę, nie skreślajmy go z góry.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ
- majkel1994
- kamiledi15
- majkel1994
- majkel1994