..::MJOWISKO 2012::.. - Special BAD Edition

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Dangerous Dancer

Post autor: Dangerous Dancer »

Spróbuję się pojawić. ;)
Gone too soon...
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Po kilku tygodniach przelewania z pustego w próżne i braku konkretnej decyzji, zdecydowałam, że zapiszę się umownie na listę rezerwowych (jeśli takowa istnieje) i jeśli uda mi się przyjechać to zapłacę te 6o zł, odbierając bilet już na miejscu. Wysłałam Kindze email i mam nadzieję,że może tak być.

Jest kilka osób, z którymi bardzo miło by było znów się zobaczyć, impreza jest bardzo dobrze zorganizowana zawsze, więc postaram się pojawić. :)
Aśka Morfi00 - tylko napisz mi wcześniej jaki w tym roku masz kolor włosów :hahaha: / Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Mnie niestety nie będzie. Bawcie się dobrze.
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

ja nie mam pojęcia czy będę :(
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Już zapłacone, jak ktoś jedzie z Warszawy to możemy się ustawić autobus/pociąg.

pzdr i do zobaczenia
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

OFICJALNY PLAN IMPREZY:

19.30
otwarcie strefy fana (Hall)
Uwaga! Bardzo proszę o zachowanie programów, jakie otrzymacie przy wejściu. Brak programu pozbawi Was możliwości pełnego uczestnictwa w Zlocie!
Zbiórka przyborów szkolnych (Hall, wejście do strefy fana)
19.45
otwarcie Dużej Sali
20.00
oficjalne rozpoczęcie MJowiska (Duża Sala)
20.15
projekcja dokumentu „Dookoła Świata z Michaelem Jacksonem”* (jakość VHS, 66’, Duża Sala)
21.30
ciepły posiłek** (KFC, Hall)
22.30
konkurs taneczny (Duża Sala)
23.30
tort i szampan (Hall)
00.00
konkurs wokalny (MJ Experience PS3, rywalizacja drużynowa, Duża Sala)
01.00
ciepły posiłek (pizza **, Hall)
dyskoteka**** (Hall)
projekcje niespodzianki*** (Duża Sala)
03.00
rozstrzygnięcie konkursu na najlepsze przebranie w stylu BAD (Hall)
05.00
zakończenie imprezy

* zgodnie z demokratycznym wyborem w ankiecie :]
** KFC będzie wydawane w barze kina za okazaniem programu. W przypadku pizzy będzie obowiązywała szeroko pojęta samoobsługa ;-)
*** Materiały na projekcje odbywające się na Dużej Sali od godziny 02.00 zostaną wybrane przez drużynę, która wygra konkurs wokalny, spośród propozycji , które otrzymały poza „Dookoła Świata z MJ” największą ilość głosów w legendarnej już ankiecie :P
**** Podczas trwania konkursowo-gastronomicznej części imprezy na Hallu cały czas będzie rozbrzmiewała muzyka Michaela, dla tych, którzy czy z tortem, czy udkiem kurczaka w ręku, chcą pląsać, skakać, bujać się i polerować parkiet moonwalkiem ;-)

Uwaga! Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu na jeszcze fajniejszy :P

Koszt imprezy to już 60 zł. Od 18.sierpnia zakup biletów na MJowisko możliwy jest już tylko w kasie kina Bałtyk.

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

siadeh_ pisze:OFICJALNY PLAN IMPREZY:
...

Więc 2 BAD, że mnie jednak nie będzie, ale życzę wszystkim udanej imprezy:) pozdrawiam.
Detox

Post autor: Detox »

Będę ;-) Patrząc na plan widzę ,że szykuje się jeszcze lepsze MJowisko niż rok temu i dwa lata temu ;-)
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Jeanny100,
Czy gdzieś można jeszcze pozyskać całość Twoich zeszłorocznych zdjęć? Nie ogarnęłam się w zeszłym roku i nie ściąhgnęłam ich zanim FBI zajęło się Megauploadem.... A może ktoś z Was wrzucił je na Picasę Web Album? Zależy mi japrosic

Pieniążki wpłacone, odliczam dni do najfajniejszej soboty w te wakacje!!!! :dance:
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

MJwroc pisze:Jeanny100,
Czy gdzieś można jeszcze pozyskać całość Twoich zeszłorocznych zdjęć? Nie ogarnęłam się w zeszłym roku i nie ściąhgnęłam ich zanim FBI zajęło się Megauploadem.... A może ktoś z Was wrzucił je na Picasę Web Album? Zależy mi japrosic

:
MJwroc w tej chwili nigdzie ich nie można obejrzeć ponieważ nie dysponuję internetem w komputerze stacjonarnym.Mogę je zgrać Tobie na CD i na zlocie je odbierzesz ;-)
Obrazek

Post autor: MJwroc »

O, jakbyś mi zgrała to byłabym niesamowicie wdzięczna!!!
Postawię Ci piwo za fatygę ;-)
Do zobaczenia, pozdrawiam!

P.S.: Mam nadzieję że wy, poznański fandomie, zrobicie mi jakąś małą inicjację poznańską, jako że od października przeprowadzam się do stolicy Wielkopolski na studia ;-)
I pomyśleć że zakładałam to konto ledwo zaczynając liceum... życie umyka między palcami...
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

siadeh_ pisze:
21.30
ciepły posiłek** (KFC, Hall)

(...)

01.00
ciepły posiłek (pizza **, Hall)

** KFC będzie wydawane w barze kina za okazaniem programu. W przypadku pizzy będzie obowiązywała szeroko pojęta samoobsługa ;-)
Czy jest jakakolwiek szansa, że znajdzie się tam jakieś danie bezmięsne? Typu sałatka, surówka, pizza wegetariańska? Dwa lata temu przez całą noc chodziłam głodna, bo okazało się, że nie ma nic takiego, a za późno już było na jakikolwiek wypad do sklepu, żeby coś sobie kupić. Tym razem wolałabym wiedzieć wcześniej, żeby w razie czego wziąć coś ze sobą, ale z drugiej strony, skoro ten catering wliczony jest w bilet, to chciałabym jednak skorzystać z tego, co mi przysługuje i za co zapłaciłam, więc mam nadzieję, że wegetarianie są brani pod uwagę? Nie samymi udkami z kurczaka człowiek żyje ;)
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Pierwszy zestaw składa się z udka + 3 skrzydełek + sałatki, a pizze będą różne - także bez mięsa.

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Nie mogę uwierzyć,że MJOWISKO 2012 już za Nami.
Wielkie podziękowania ślę przede wszystkim pod adresem Kingi,którą podziwiam za determinację i zaangażowanie każdego roku w ten niesamowity i pełen miłości bijącej od fanów zlot.
Bardzo wzruszającym momentem był dla mnie występ małej Emilki,śpiewającej ''Speechless'',patrząc na nią miałam łzy w oczach i pomyślałam - ''Gdyby Michael ją zobaczył,oszalałby z radości...''.
Ponadto znów poznałam nowych fantastycznych ludzi,dzięki ,którym jestem pewna,że twórczość Michaela będzie wieczna i nieważne,że było nas 160 osób,ważne,że każdy przybył dla Michaela,by móc poczuć jego nieśmiertelnego ducha i swoistą magię wypełniającą kino.
Uważam również,że świetnym doświadczeniem było śpiewanie drużynowe piosenek MJ mimo małych problemów technicznych z czerwonym mikrofonem ;-) .
Spełniło się także moje małe marzenie sprzed lat - seans filmu ''MOONWALKER'' na dużym ekranie czego nie miałam okazji doświadczyć poza DVD lub VHS.
Co do konkursu tanecznego serdecznie gratuluję Ci Scholl,byłeś świetny japrosic ,widać w Twoim tańcu wielką pasję a nie mechaniczne ''odfajkowywanie'' ruchów KRÓLA.
Cóż więcej mogę dodać? - SIMPLY THE MAGIC <3<3<3 i do zobaczenia za rok ;-) (tajemnicza SMOOTH CRIMINAListka)
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Jak zwykle brauje mi słów, żeby opisać wrażenia z MJowiska, więc nawet nie będę próbować... Jak co roku strasznie boli, że to już koniec i łzy cisną się do oczy, że trzeba czekać kolejny rok :surrender: (oj, bo zmoczyłam klawiaturę...) Niech magia Michaela trwa! Dziękuję japrosic :mj:
Obrazek

L.O.V.E.*
ODPOWIEDZ