Czytalem w opisie tras koncertowych ze na jakims koncercie podczas trasy Bad Tour Michael wykonal utwor "Just Good Friends" ze Steviem.. czy to zostalo uwiecznione ? jesli tak to strasznie bylbym wdzieczny za link
Razem wystąpili w Australii, może i gdzieś tam uwiecznione zostało ale w sieci jest niedostępne. Co oczywiście nie przeszkadza niektórym impensonatorom wykonywać ten utwór:
Willy a masz moze The Way you make me feel albo smooth criminal albo man in the mirror(tylko nie moonwalker version) z trasy bad tour ?? w jakiejs dobrej jakosci..
i jeszcze mam pytanko czy z trasy dangerous sa jeszcze jakies pelne koncerty jak Bucharest (nie mowie tu oczywiscie o jakosci.. tylko czy sa cale czyli nie w pojedynczych klipach)
i ostatnia prosba do Willy'ego czy mogl by mi podac to co ma albo to co jest dostepne w calosci(tzn full concert) z wszystkich tras koncertowych(panstw,miast).. ?
For-Example pisze:Willy a masz moze The Way you make me feel albo smooth criminal albo man in the mirror(tylko nie moonwalker version) z trasy bad tour ?? w jakiejs dobrej jakosci..
i jeszcze mam pytanko czy z trasy dangerous sa jeszcze jakies pelne koncerty jak Bucharest (nie mowie tu oczywiscie o jakosci.. tylko czy sa cale czyli nie w pojedynczych klipach)
i ostatnia prosba do Willy'ego czy mogl by mi podac to co ma albo to co jest dostepne w calosci(tzn full concert) z wszystkich tras koncertowych(panstw,miast).. ?
Trzy utwory które wymieniłeś, na trasie BAD pojawiły się dopiero w drugiej jej części w 88 roku i generalnie z tego okresu niewiele jest materiału filmowego jeśli chodzi o poszczególne piosenki w całości. MITM i SC jest tylko kilka sekund w pewnym reportażu, TWYMMF też raczej całego nie ma.
Pełnego koncertu Dangerous oprócz Bukaresztu nie uświadczysz, mówimy oczywiście o nagraniach profesjonalnych. Sporo koncertowego materiału z trasy można zobaczyć w MTV Dangerous Diary.
Przez wiele lat istniało przekonanie że podczas trasy BAD w Sydney MJ i S.Wonder wykonali razem Just good friends. "Śledztwo" przeprowadzone przez pewnego australijskiego fana wykazało, że nic takiego nie miało miejsca! Panowie, owszem spotkali się na scenie ale nie w Sydney a w Brisbane, gdzie oboje kończyli swoje australijskie trasy. Razem wykonali utwór BAD. Był to ten koncert którego połówka dostępna jest od jakiegoś czasu w sieci.