Spotkania fanów w Szczecinie
Jakoś to smutno brzmi...A dziś dzień radości, bo Michael tego dnia przyszedł na świat i dał nam mnóstwo, mnóstwo, mnóstwo wspaniałych przeżyć i pięknych uśmiechów. Przypuszczam, że nie chciałby byśmy byli smutni, więc celebrujmy jego ŻYCIE i sztukę. A wieczorem uśmiechnijmy się do jego gwiazdy na niebie.
My też złożymy wizytę pod naszym drzewkiem, też ok. 18.00. A zamiast znicza przyniesiemy kwiatki od Was i od Nas.
Pozdrawiam,
WiolEta.
My też złożymy wizytę pod naszym drzewkiem, też ok. 18.00. A zamiast znicza przyniesiemy kwiatki od Was i od Nas.
Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Koncert charytatywny na rzecz bezdomnych zwierząt
Hej Kochani,
mam propozycję, zapytanie... Jest pomysł, żebyśmy wzięli udział w koncercie charytatywnym na rzecz bezdomnych zwierząt. Odbędzie się on 5 października w Domu Kolajarza. Zainteresowani? Mamy niecały miesiąc, więc może udałoby nam się ogarnąć? Cel szczytny, więc może warto?
Czekam na opinie.
Buziaki,
J.
PS. Link do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/gramydlazwierzakow
mam propozycję, zapytanie... Jest pomysł, żebyśmy wzięli udział w koncercie charytatywnym na rzecz bezdomnych zwierząt. Odbędzie się on 5 października w Domu Kolajarza. Zainteresowani? Mamy niecały miesiąc, więc może udałoby nam się ogarnąć? Cel szczytny, więc może warto?
Czekam na opinie.
Buziaki,
J.
PS. Link do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/gramydlazwierzakow

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Ja jestem chętna. Jeśli reszta również,to trzeba ustalić szczegóły- jaki układ/układy, terminy prób (tak wiem,my możemy z marszu bez prób), no i oczywiście konkrety odnośnie samego naszego udziału.
Widzę, że nasza ulubiona szkoła tańca jest w to zaangażowana :)
Pozdrawiam,
WiolEta.
Widzę, że nasza ulubiona szkoła tańca jest w to zaangażowana :)
Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- _*Aga*_222
Super, dziewczyny :* Dzięki za szybki odzew, trzeba się zadeklarować w sumie jeszcze dziś, bo do poniedziałku wydruk z informacjami na temat imprezy idzie do czasopism tematycznych ("Mój Pies" itd.)... Nie mam numeru do Wojtka, mogłybyście do niego napisać z zapytaniem o chęć udziału?

Roxi jest do tego, ale nie ma 100% pewności, a Kama zupełnie nie wie, czy będzie w stanie w tym terminie i w tym miejscu... Czyli na teraz (a trzeba się zgłosić jeszcze dziś) mamy 4 pewniki i 2 niepewne osoby. Zgłaszamy się?