Cześć, czy ktoś z Was wybrałby się może na przedstawienie Cirque du Soleil?
Może jest ktoś chętny na styczniowe pokazy w 2012 w LA i przy okazji odwiedziłoby się Forest Lawn i podjechało do Neverlad?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Z tego co wiem przez rok , chyba do lipca 2012 jest objazdówka, więc nie wiem, czy w ogóle jest stałe show, bo w planie trasy Las Vegas jest jako jedno z miast na trasie.
Ja jednaj upieram się przy LA, bo i tak muszę przebyć ocean, więc jeśli już się wybierać, to żeby i na Forest Lawn pojechać.
najdroższy około 195 USD, ale to nie jest VIP. Jak chciałam zarezerwować VIP , to wyskakiwało, że nie ma dostępnych. Może już nie ma, albo jeszcze nie ma?
Ja też chętnie wybiorę się do LA, Neverland, Forest Lawn ale na pewno nie w styczniu bo nie podołam finansowo ;/ w późniejszym terminie jak najbardziej. Pozdrawiam
a czy slyszeliscie, ze ponoc ma byc pod koniec roku w niemczech ich wystep? ktos cos wie wiecej na ten temat? brat mi mowil,ze ponoc maja tutaj zawitac, moze ktos sie wybiera?
Final Cloud pisze:Czy ktoś z Was wybiera się do Londynu na O2 Arene 12 Października? Jeśli tak to prosiłbym o kontakt na PW, w grupie zawsze raźniej ;).
a co się dzieje w londynie,bo troche nie ogarnieta ostatnio jestem :)
Final Cloud pisze:Czy ktoś z Was wybiera się do Londynu na O2 Arene 12 Października? Jeśli tak to prosiłbym o kontakt na PW, w grupie zawsze raźniej ;).
a co się dzieje w londynie,bo troche nie ogarnieta ostatnio jestem :)
aa, no wlasnie przed chwila zajrzałam głębiej na forum i zobaczyłam kiedy odbywa się the immortal i dokładnie w jakich miejscach. Myślałam o tym,żeby odwiedzić Berlin, ktoś może też by chciał? :)
Jeszcze raz zapytam, czy ktoś wybiera się do Londynu na O2 Arene 12 Października? Właśnie wczoraj kupiłem sobie bilet lotniczy, niedługo będę również składać rezerwacje w jakimś hotelu. Jeżeli ktoś się wybiera to proszę o kontakt na PW lub na facebooku.