Estate/Sony: Plany wydawnicze [od 2011] -> BAD25

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

A czy wiadomo coś o butelkach Pepsi? Będą?
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Xander pisze:Po co trzymać napój w środku? Napój też jest magicznie nasączony Jacksonem? Nie lepiej same puszki zostawić sobie?
Pelne puszki maja wieksza wartosc kolekcjonerska. Np pelen Mystery chodzi drozej (np na ebay) niz pusty.
You'll be the best that you can be.
tusia6631

Post autor: tusia6631 »

Słuchajcie mam pytanie, bo trafiłam na dwie wersje zawartości płyty nr 4 w wydaniu Bad 25th Anniversary Edition (Deluxe Edition 3 CD/ 1 DVD) [Box set].
Mianowicie na amazonie płyta 4ta ma aż 4o pozycji podczas gdy chociażby info umieszczone w faktach tu na forum podaje 20 pozycji.
właściwie na amazonie te pozycje wyglądaja na zdublowane. Jedyna róznica jest taka ze pierwsza 20tka utworów jest w jakości stereo, a kolejna 20tka w 5.1 Surround Sound. i teraz jako totalny laik pytam się co to znaczy? czy będą dwie wersje koncertu czy jak?...

Nie linczowac.. : P
Michael <3
Rock with You..

beLIEve
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

Nie, po prostu bedzie mozliwosc wyboru sciezki audio. Nie kazdy w domu ma mozliwosc odsluchu na 5.1. ;-)
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Recenzja remiksu Bad z Pitbullem. Miejsce obserwacji: klub nocny w Krakowie. Środek nocy, DJ puszcza remix. Parkiet pełen. Ludzie szaleją. Koniec recenzji :D.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Jeżeli jest ktoś z okolic Gdyni to w lidlu na Karwinach s ą 2 rodzaje puszek. Jedna jak MJ stio na palcach druga nie wiem jak wygląda. Obecnie jestem w Holandii więc nie wiem jak wygląda druga. Dzięki za moją kochaną mamę która mi niesamowicie pomaga.
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Michael na puszkach Pepsi, jezu ale czad.. :mj:

Nie mogłam się doczekać. Na Polsacie w sobote w porze największej oglądalności "This Is It"- też czad nie powiem.. japrosic
I cała machina moi drodzy rusza od początku :wariat:

..I dobrze, jestem za ...
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Poznaniacy gnać do Lidla ;) Ja już sklepy tam obleciałam.
1,19 puszka jak wszędzie w Lidlu i chyba w takich sklepach będą tylko dwa wzory,w KFC trzeci wzór 4,20 jak dobrze pamiętam.Dostałam też wiadomość,że w sieci Stokrotka też coś jest,ale nic więcej na ten temat nie wiem.Podobno mają być w większości sklepów,ale czy to prawda pojęcia nie mam.W ogóle sądziłam,że będą cztery wzory,a póki co widziałam tylko trzy,może coś mi się ubzdurało...
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Ci co mieszkają w Łodzi,zapraszam do LIDL'a na ulicę Dąbrowskiego,na razie tylko jeden rodzaj puszek - Michael stojący na palcach - 1,19 zł jak w każdym sklepie tej sieci,jest ich mnóstwo :mj:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

a czy ktoś wie czy promocja również obejmie UK?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

Zenujaca jakosc, tak jak sie spodziewalem. Sony dalej bedzie robilo z fanow Michaela odbiorcow klasy drugiej. Przeciez wszystka kupia, nie?

Czuje wstret do tej wytworni.
Obrazek
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

m-m1kea
Tyle czasu prosiliśmy o Wembley.
Czego spodziewałeś się po taśmie matce VHS? Od początku było wiadomo, że jakość obrazu będzie baardzo niska. Mi pozostaje osobiście czekać na kuriera i delektować się audio.

Oczywiście możesz "zbojkotować" wydawnictwo nie kupując go. : ) Chociaż...co to da? : )

Dla tych, którzy chcą kupić oddzielnie koncert. Ta wersja NIE ZAWIERA TWYMMF z 15 lipca oraz IJCSLY/BAD z Yokohamy. ; )
Źródło: http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html ... xx11045-21

Co do jakości: http://www.youtube.com/watch?v=jYGVZVxM ... re=g-all-u
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

Ten klip z Another Part Of Me zniechęcił mnie to zakupu tego wydawnictwa vhs. :-/ Może ewentualnie kupie same cd jak nie będzie wałków z wokalem.
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Ja zachwycony jestem jednak, jak na VHS z 1988 roku to obraz i dzwiek jest swietny. Spowdziewalem sie gorszego. A tu Michael w akcji LIVE i nic wiecej, to jest cos! :-o :lal: Ktory inny Showman potrafi lepiej?
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Dźwięk nie jest VHS, był nagrywany osobno, stąd też wybrano właśnie ten koncert do projektu Bad 25.

http://www.youtube.com/watch?v=s-NtauUZsJI

U góry postuje link do The Price of fame - w wykonaniu Andiego Gibb z Bee Gees. Możliwe że to właśnie piosenka Michaela.
Obrazek
ODPOWIEDZ