My się wybieramy z Dzwoneczek MJJFinal Cloud pisze:Czy ktoś z Was wybiera się do Londynu na O2 Arene 12 Października? Jeśli tak to prosiłbym o kontakt na PW, w grupie zawsze raźniej ;).
Cirque du Soleil - WYJAZD
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Przecież odnośnie tej sprawy jest inny temat na forum.intelmet pisze:My się wybieramy z Dzwoneczek MJJFinal Cloud pisze:Czy ktoś z Was wybiera się do Londynu na O2 Arene 12 Października? Jeśli tak to prosiłbym o kontakt na PW, w grupie zawsze raźniej ;).

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Jade na Cirque do Niemiec, i mam takie pytanie- czy ktos orientuje sie jakie mniej wiecej sa ceny hotelu za jedna dobe (jedej pokoj z jednym lozkiem dla 2 osob) np. hotel Ibis? I jak przebiega proces w recepcji? Czy potrzeba jakies dokumenty, itp? Pomozcie bo jesteme kompletnie zielona w tych sprawach i nigdy nie spalam w hotelu, takze nie mam pojecia. haha
You'll be the best that you can be.
- lost children
Chciałam zarezerwawać bilety na Cirgue du soleil immortal do Pragi na 9 lutego, ale mam problem z płatnością, niby wszystko ok., tzn. wybrałam miejsca, sektor, zapłaciłam kartą kredytową, ale w statucie rezerwacji dalej wyświetla mi się że transakcja jest nie zapłacona, nie otrzymałam też od nich żadnego meila, czy ktoś orientuje się co do tego tematu, jak to zrobić, aby skutecznie zapłacić. Teraz wyświetla mi się, że mam rezerwację na bilety, ale są niezapłacone. Dziwne to jakieś, a nie chcę zapłacić drugi raz za to samo. Może ktoś z Was już rezerwował bilety do Pragi?