Ciekawe programy z MJ w Radio & TV [tylko zapowiedzi]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Beat It pisze:A ja postaram się, aby inni w mojej rodzinie obejrzeli. Tak trochę postaram się rozpropagować Michaela... ;)
Dobrze kombinujesz ;-) ,ja akurat dziadkowi to zaprezentuję bo u niego będę wtedy :mj:
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

spoil pisze:Pewnie obsługa poczty emailowej miała już dość nękania ich przeze mnie i pewnie wielu innych fanów :D

japrosic japrosic
Sylwuś

Post autor: Sylwuś »

Miło ze w Polsacie puszcza This is it :) moze Ci co obejrzą a nie znają za dobrze Michaela zmienia o nim zdanie, znane tylko z mediów ;) ja osobiście oglądałam to juz chyba 20 razy ale z checia obejrze raz jeszcze. Uwielbiam ten film bo Oprócz tego ze moge posłuchać Michaela na żywo to końcówka jest cholernie wzruszająca.
"W świecie pełnym rozpaczy nadal musimy miec odwagę by marzyć" MJ
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Ja już nie mogę się doczekać. Mniejmy, że ktoś to nagra i bedziemy mogli sobie obejrzeć na YT z lektorem PL. :) Ostatnio oglądałem, ale wersję Angielską, heh. Ale ja będę oglądał to z koleżanką, heh. Kocham ten film...
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Niech ktoś to nagra i wrzuci. bardzo proszę :)
Obrazek
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Powtorka This Is It W Niedziele o 10:45.
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

A czy oprócz niedzieli będzie jakaś powtórka, np jakiejś nocy albo na Polsat2 ?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Inka

Post autor: Inka »

Raczej nie, tylko dzisiaj na Polsacie była powtórka
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Oglądałam z mamą ;-) Zawsze miała dla Michaela ogromny szacunek i podziw. Niezwykłe było obejrzeć to "wraz z narodem" a nie jak zwykle na dvd w samotności ..

Polsatowi należą się podziękowania za możliwość wyemitowania filmu aż 2 razy.. Na pewno wysle im maila :-)
Aczkolwiek lektor działał mi na nerwy (chyba jak większości z Was) zniekształcił trochę ogólne wrażenie po TII, no ale to moje odczucie :-/

Jakoś tak dostrzegam zbieżność z puszczeniem TII a rozpoczynającym się jutro trialem przeciwko AEG LIVE, ale to też osobista sugestia.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Agata** pisze:Oglądałam z mamą ;-) Zawsze miała dla Michaela ogromny szacunek i podziw. Niezwykłe było obejrzeć to "wraz z narodem" a nie jak zwykle na dvd w samotności ..

Polsatowi należą się podziękowania za możliwość wyemitowania filmu aż 2 razy.. Na pewno wysle im maila :-)
Aczkolwiek lektor działał mi na nerwy (chyba jak większości z Was) zniekształcił trochę ogólne wrażenie po TII, no ale to moje odczucie :-/

Jakoś tak dostrzegam zbieżność z puszczeniem TII a rozpoczynającym się jutro trialem przeciwko AEG LIVE, ale to też osobista sugestia.
Hm.. ja oglądałem ogolnie w kilka osób. :) Ale było to takie przejściowe, ale super się czułem.. Nawet sobie przytańczyłem, heh. Jeżeli chodzi o lektor - wiadomo, to nie jest dobry lektor do tego typów filmów, ale i tak super, bo nie trzeba było czytać, heh.
7LOVE

Post autor: 7LOVE »

Agata** pisze:Polsatowi należą się podziękowania za możliwość wyemitowania filmu aż 2 razy.. Na pewno wysle im maila

Dołącz podziekowania od nas wszystkich Polsat przynajmniej liczy się ze zdaniem widzów tak było teraz z TII i tak było wcześniej z Kevinem nie to co inne stacje
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

7LOVE pisze:
Agata** pisze:Polsatowi należą się podziękowania za możliwość wyemitowania filmu aż 2 razy.. Na pewno wysle im maila
Dołącz podziekowania od nas wszystkich Polsat przynajmniej liczy się ze zdaniem widzów tak było teraz z TII i tak było wcześniej z Kevinem nie to co inne stacje
Ja już wysłałam. Co mi zależy, a skoro pisaliście petycje o emisję TII i oni na to poszli, niech wiedzą że oglądaliśmy. Podpisałam też fanów z forum, myślę że nie będziecie mieć o to pretensji :-) . Bo co jak co, ale TII przynajmniej pozytywnie ukazuje MJ i oby takich materiałów o Michaelu więcej było w tv. Jak w necie czy tv, piszą czy nadają bzdury o MJ, należy im się bura...co skrzętnie czynię. A jak coś w końcu pozytywnego, korona mi z głowy nie spadnie, jak wyślę podziękowania.
1958 - forever...
Inka

Post autor: Inka »

Koniecznie w imieniu nas wszystkich. Co prawda wczoraj i dzisiaj ogladalam od 'Smooth criminal' to i tak ciesze sie, ze znow moglam zobaczyc i to w TV. To nie to samo co z dvd czy z neta.
Koniecznie dajcie znac co odpisali na podziekowanie ;-) :-) :macha:
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

4 godzinny special z okazji 25 lecia albumu "BAD" w tym rowniez film Spike Lee Kanal VOX 20.10.2012 o 20:15
zrodlo: http://www.klatsch-tratsch.de/2012/09/1 ... mmt/129622 oraz http://www.welt.de/newsticker/news3/art ... #dsq-reply
:happy:
Ostatnio zmieniony śr, 12 wrz 2012, 17:33 przez Damian, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Nie wiecie jaki to kanał na Cyfrze+?
Obrazek
ODPOWIEDZ