Black Dynamite -serial animowany z "Michael'em"

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Romy

Black Dynamite -serial animowany z "Michael'em"

Post by Romy »

W stanach zjednoczonych jedna z amerykańskich stacji (spokojnie do ściągnięcia) nadaje serial animowany "Black Dynamite" w którym jednym z bohaterów (pierwszy odcinek) jest Michael Jackson. Jednak ostrzegam -jeśli ktoś nie ma dystansu do życia i poczucia humoru to niech nie ogląda :) A jeśli potraktuje sie to z przymrużeniem oka to proszę bardzo. Pozatym polecam jeśli ktoś lubi mangę i kino Blaxpotation :)
Olekx

Post by Olekx »

A kiedy ma to mieć miejsce?
Justine1304

Post by Justine1304 »

Olekx wrote:A kiedy ma to mieć miejsce?
wpisz sobie w YT ten tytuł i już tam będzie ;) Ja to oglądałam nie jest zły. Prznajmniej w tej kreskówce wszystko zostało wyjaśnione jeśli chodzi o to jak "powstał" MJ ;D (oczywiście to żart)
Image
Romy

Post by Romy »

Hehehe :D Faktycznie Justine...poznaliśmy prawdziwe pochodzenie Michaela :D Mamase Mamasa Mamakusa :D

A tak pozatym:

Image

@Olekx - napisałam że stacja nadaje także miało to miejsce :P
Tytuł odcinka "Just Beat It or Jackson Five Across Yo' Eyes"
Olekx

Post by Olekx »

Tak, obejrzałem, ale myślałem, że to będzie ogólnie o Michaelu. Ale super, podobają mi się tego typu bajki. xd
bWWd

Post by bWWd »

Nie lubie tej bajki, to jest typowe blacxpoitation z alfonsami i dowcipami z podtekstami seksualnymi, gdyby majkel zyl nie zgodzilby sie na uzycie wizerunku w takim czyms.
Michael Jai White zagral w filmie black dynamite i teraz robia bajke-serial z postaciami z filmu, jak dla mnie robienie takich filmow szkodzi karierze ale widac ma fanow w dupie.Jak lubi takie filmy niech sobie je oglada w domu a nie ciagnie w to MJ.
Romy

Post by Romy »

Why so serious?

A tak poza tym...z całym szacunkiem ale ani Ty ani ja NIGDY nie będziemy wiedzieli czego by Michael by chciał a czego nie :)
bWWd

Post by bWWd »

na pewno nie roli w bajce z alfonsami i dowcipami o siusiakach
Romy

Post by Romy »

Ale może w roli jak dokopuje Joe :)
Pozdrawiam!
Post Reply