Wojtek, słaby żart Jeśli piszesz choć trochę serio, to masz miesiąc na ogarnięcie, także proszę się nie migać Myślę, że przy 3 układach spokojnie znajdzie się kilka minut na solówkę Adasia (wiesz już, Adaś, jaki numer chciałbyś wykonać?) :)
Aaaa, Adaś, jeśli chcesz, żeby Cię wpisać na listę uczestników to podaj, proszę, swoje nazwisko :)
Buziaki,
Justyna
EDIT: Wg mnie bardzo dobra kolejność, jestem za :)
Ostatnio zmieniony pn, 10 wrz 2012, 19:39 przez redstine, łącznie zmieniany 1 raz.
"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Wojtas Ty się przestań migać! Jeśli nie masz formy,to zasuwaj na parkiet i trenuj! Byś się nie zasapał i nie powtarzał podczas występu :)
Myślę, żeby zacząć od Smooth Criminal,
potem solówka Adasia,
następnie solówka Wojtka
i na koniec Thriller.
Wtedy będziemy mieć czas na przebranie się do Thrillera, a Wojtek na przebranie się do Billie Jean.Ale to oczywiście tylko moja propozycja do przemyślenia przez Was.
No to będzie tak moje nazwisko to Nowak a zatańczę Dangerous
A i ja nie będę tańczył Smooth Criminal bo wy macie swoje ustawienie i już nie będziemy nic zmieniać a Thrillera jak mi pozwolicie to bym zatańczył bo jeszcze nie zapomniałem to zależy od was bo wzrostem to na pewno nie pasuje :P
To będzie pewien problem ponieważ ja na 19 zaczynam kurs na młodszego ratownika więc wolałbym zatańczyć między waszymi układami zależy o której godzinie będziemy zaczynać
Mi oczywiście wyskoczyła konferencja w pierwszym tygodniu października... :-(( Jutro jeszcze sprawdzę dokładną datę i miejsce- może niedaleko od Szczecina, choć wątpię. Może się też tak zdarzyć, że jednak na nią nie pojadę, więc na razie jest 50/50. Nawet jeśli nie dam rady to macie fajne liczne grono i będzie super! Dam znać w najbliższym czasie.
Adaś oczywiście próba jest w planach, chociaż jeszcze jej termin nie jest ustalony.Najprawdopodobniej w tygodniu przed występem, kiedy wszyscy już będą w Szczecinie.
Kochani, zaszła mała zmiana, niestety niezbyt korzystna :/ Nasz występ przesunął się na godzinę 21:50. Mam nadzieję, że nie będzie to dla Was dużym problemem... Wiem, że to niefajnie, mnie też się to nie podoba, ale niestety zostałam postawiona przed faktem dokonanym ://
"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"