kamiledi15 pisze:Co do Ghosts i Is It Scary, to przecież nie napisałem, że to ta sama piosenka. Tylko tak, jak napisałeś, właśnie ,,wykorzystał tylko te same słowa". Czy takie coś ma swoją nazwę? Jeśli nie remix, to jak to nazwać?
Autoplagiat ...
,,dzieło będące powtórzeniem wcześniejszych utworów (lub ich znaczących fragmentów) tego samego twórcy"
A wracając do tematu puszek, to Pepsi na fb wspomniało o nagrodach:
25 lat temu trzy elementy złożyły się na sukces albumu BAD Michaela Jacksona: utalentowany artysta, kultowe przeboje i orzeźwiające brzmienie! A co złoży się na Twój sukces? Też trzy elementy: puszki z limitowanej kolekcji Pepsi! Zbierz je wszystkie i - już wkrótce - zgarnij niepowtarzalne nagrody!
"I'll never let you part for you're always in my heart."
pLaYmAn pisze:Jak myślicie, dostanę jutro ten album w Media Markcie ?
I dlaczego nie ma jeszcze tematu o nowej płycie w dziale dyskografia ?
Byłem dzisiaj w MediaMarkcie i akurat przywieźli... płyty. Album pewnie dostaniesz. Pytanie tylko, czy machniesz ręką na brak koncertu (ja na przykład wolę czekać do piątku na full pakiet). Oczywiście mówię o swoim mieście. Nie sprawdzałem każdego MediaMarktu w Polsce :P
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
A wracając do tematu puszek, to Pepsi na fb wspomniało o nagrodach:
25 lat temu trzy elementy złożyły się na sukces albumu BAD Michaela Jacksona: utalentowany artysta, kultowe przeboje i orzeźwiające brzmienie! A co złoży się na Twój sukces? Też trzy elementy: puszki z limitowanej kolekcji Pepsi! Zbierz je wszystkie i - już wkrótce - zgarnij niepowtarzalne nagrody!
W Elbląskim Lidlu ponownie są puszki ze wzorem jak Mike stoi na palcach. Nie ma co wierzyć pracownikom, bo jak się wtedy pytałam czy jeszcze będą to odpowiedziała, że nie, a tu proszę jest ich pełno.
Nie wiem jak w innych miastach ale tak jak być powinno dziś w Media Markcie zakupiłam - Michael Jackson - Bad 25 2cd za 39,99 zł,jest to pełne wydanie z bookletem (taki sam jak jeden z tych w wydaniu deluxe),okładka jest naklejką,którą można sobie gdzieś przykleić jak ktoś chce,ja nie zamierzam,pudełko plastikowe
Male pytanko. Ktos sie orientuje ,po ile jest dvd z Wembley w MM i Saturnie . Mam cd Bad 25 ,bo cena jest wszedzie taka sama z tego co sie orientuje ,ale wydaje mi sie ,ze dvd moze byc tansze nawet o kilkanascie zlotych w mm lub saturnie .Jak ktos cos wie , to dajcie mi znac.
Empik (lub $ony) przeginają... zamawiał ktoś od nich i już dostał maila o wysyłce? Ja dawno zamówiłem, myślałem, że wczoraj/dzisiaj będą już wysyłać, a tu głucho...