Michael w Szwajcari(podobno)

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
Maro

Michael w Szwajcari(podobno)

Post autor: Maro »

dc_saar pisze: Ktos dowiedzial sie ze Michael Jackson przebywa obecnie w Szwajcarii, a dokladnie mowiac w "Mountain Studios". Nagrywa tam Michael jakies muzyke? Rodzina Michael'a wypowiadala sie ze sa zainteresowani zakupem posiadlosci w tym pieknym kraju, w ktorym mieszka rowniez juz od wielu lat Tina Turner i wiele innych slawnych ludzi z USA- poniewaz chca byc z dala od Stanow. Moze i jest Michael w tym celu? Jak narazie sa to tylko spekulacje. Czekamy na potwierdzenie.

To napisal ktos na MJ Special Net:

cytat pisze:
hello,

actuallyI don't post on Michael Jackson boards but I'm sure you're interested in following news:

I've just met Michael Jackson at the Mountain Studios in Switzerland! I was there to just write my message to Queen (there's a big entrance where all fans can write their names on it) when suddenly someone wanted to get inside. I turned around and saw your idol (not mine *lol*) and of course I was totally surprised. I did not speak to him because he went inside very fast.

I've tried to post this on other boards (especially English-speaking ones) but registration is not very easy so I've decided to finally use this one.

I'm sitting in an internet-cafe so can't answer your questions but I made a picture of the car and I will try to post it as soon as possible.

CU

cytat pisze: I stayed in front of the studio for a while to get a picture of M J but I wasnt successful; I think hes still inside. So I can only post a picture of the car. A friend of mine has hosted it. Maybe I can come back tomorrow.

Thats all I can do.

George
Obrazek

quelle: queenfan / MJ-SPECIAL.net

Strony od Montain Studios w Szwjcarii:
http://www.mountainstudios.com/
http://www.queenfanclub.ch/swiss/studios.html
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Hmm.. no to poczekajmy, na efekty.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
joanna

Post autor: joanna »

To całkiem możliwe, że jest w Szwajcarii ponieważ tam Elizabeth Taylor ma dom, a jak wiadomo jest jego przyjaciółką
Tinkerbell78

Michael w Szwajcarii (Podobno)

Post autor: Tinkerbell78 »

Thanx George! If you get a chance, can you remember any more details, like what he was wearing etc? We all feel honoured to know first here in Poland. I' m sure you are the biggest Queen fan so you to make it up tp you ; do you know that Freddie M. has recorded an unrealised duet with MJ called "There must be more to life than that". It' s one of my favourites. Take care!
Zawsze przeczuwalam, ze MJ moze osiasc w Szwajcarii, tak jak Charlie Chaplin po tym, jak mieli go juz za nic w Stanach. No, ale moze "tylko" tam nagrywa...Strasznie cieszy ta wiadomosc i to, ze wiemy pierwsi! Hurra! :happy:
Awatar użytkownika
LiberianGirl1981

Post autor: LiberianGirl1981 »

Wiadomosc ta ukazala sie juz wczoraj na MJNO,ciekawe tylko czy ten gostek mowi prawde? Najpierw powiedzial,ze spotkal sie z MJ a potem,ze tylko go widzial jak wchodzil do studia.Samochod tez nic nie znaczy,musimy poczekac na jakies "official news" i wtedy bedzie sie na 100% pewnym! Jesli to prawda,to SUUPEER! :mj:
Obrazek
Tinkerbell78

Michael w Szwajcarii (podobno)

Post autor: Tinkerbell78 »

Pozwole sobie dodac, ze to na pewno-wedlug mnie- jest prawda. Michael ostatnio w Londynie poruszal sie identycznym vanem, poza tym w kwietniu prasa podala, ze Michael szuka domu w Szwajcarii. Kiedy wchodzi sie na strony poswiecone Chateu Gutsch, okazuje sie, ze to miejsce- Hotel- zostal w kwietniu zamkniety, wiec prawdopodobnie byl na sprzedarz, a kupujacym zostal nasz Michael. Taka mam teorie. Sam zamek przypomina ten z EuroDisneylandu, na wzgorzu, z wierzyczkami.
No i coz..... ktokolwiek przypomina sobie, jak Michael powiedzial w wywiadzie z Lisa Marie (Diane Sawyer), ze "moze Szwajcaria"?...Here we go, jak dla mnie. a ja kocham gory, wiec chetnie sie wybiore.
Awatar użytkownika
THRILLER

Re: Michael w Szwajcarii (podobno)

Post autor: THRILLER »

Tinkerbell78 pisze:Pozwole sobie dodac, ze to na pewno-wedlug mnie- jest prawda. Michael ostatnio w Londynie poruszal sie identycznym vanem, poza tym w kwietniu prasa podala, ze Michael szuka domu w Szwajcarii. Kiedy wchodzi sie na strony poswiecone Chateu Gutsch, okazuje sie, ze to miejsce- Hotel- zostal w kwietniu zamkniety, wiec prawdopodobnie byl na sprzedarz, a kupujacym zostal nasz Michael. Taka mam teorie. Sam zamek przypomina ten z EuroDisneylandu, na wzgorzu, z wierzyczkami.
No i coz..... ktokolwiek przypomina sobie, jak Michael powiedzial w wywiadzie z Lisa Marie (Diane Sawyer), ze "moze Szwajcaria"?...Here we go, jak dla mnie. a ja kocham gory, wiec chetnie sie wybiore.

Z mojego punktu widzenia Szwajcaria będzie na pewno lepszym wyborem niż Anglia - można się tam szybciej i taniej dostać :). Po za tym Szwajcaria jest cała jak jeden wielki Neverland - coś dla Michaela.
A co do tego Vana... To kiepski argument. Michael nie lata B 52 żeby mógł ze sobą wszędzie targać taki samochód :] Vito po prostu jest praktycznie jedynym Vanem na europejskim rynku który nadaje się do wożenia Vipów. Michael raczej nie wygląda na miłośnika folkloru żeby się Lublinem przemieszczał.
ODPOWIEDZ