Ile warty jest autograf M.Jacksona
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ile warty jest autograf M.Jacksona
Jak w temacie-bardzo na luzie. Ile dalibyście za autograf Michaela Jacksona??
http://zapodaj.net/7f010c3b3a87e.jpg.html
Nieco słabo widoczne wykonanie zdjęcia. Autograf zakupiłem 2,5 roku temu- jest wykonany długopisem- na odwrocie pocztówki. Oprawiony -już przeze mnie w ramkę.
Nieco słabo widoczne wykonanie zdjęcia. Autograf zakupiłem 2,5 roku temu- jest wykonany długopisem- na odwrocie pocztówki. Oprawiony -już przeze mnie w ramkę.
Dałem za niego- powiem nieco "enigmatycznie" parę "ładnych" stówek. Przy zakupie nie dopytywałem się z którego jest roku. Po rozmowie ze sprzedającą osobą wywnioskowałem, że to oryginał- również pewna osoba znająca się i kolekcjonująca autografy określiła mój autograf jako...wyglądający "dobrze".
Nie robiłem do tej pory badań grafologicznych autografu- po prostu jest i..mam go.
Nie robiłem do tej pory badań grafologicznych autografu- po prostu jest i..mam go.
-
Po śmierci MJa na e bay chodziły autografy nawet po 3 tyś dolarów ,na allegro dochodziły nawet do 5500 zł ,pamiętam ,że 1 autograf licytowało prawie 160 osób ,mimo ,że cena dochodziła do prawie 3 tysięcy .
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Gdybym go miała (swój, dany mnie), za żadną kasę bym go nie sprzedała. Nie pomyślałabym nawet o tym :P
A jeśli ktoś by sprzedawał, nie kupiłabym, bo autograf dla mnie ma znaczenie tylko, jeśli jest dany konkretnie mnie :D Autograf dany komu innemu....po co mi?
Nie związany z konkretną sytuacją i bezposrdnim kontaktem pozostaje tylko podpisem...
A jeśli ktoś by sprzedawał, nie kupiłabym, bo autograf dla mnie ma znaczenie tylko, jeśli jest dany konkretnie mnie :D Autograf dany komu innemu....po co mi?
Nie związany z konkretną sytuacją i bezposrdnim kontaktem pozostaje tylko podpisem...
No tak- tylko ile osób ma imienne autografy? Każdy ma tam sobie jakieś...bez obrazy..."widzi mi się" na temat autografów.gosieq pisze:Gdybym go miała (swój, dany mnie), za żadną kasę bym go nie sprzedała. Nie pomyślałabym nawet o tym :P
Na ebyau nie ma co wierzyc i kupowac autografow. Tak samo z Allegro. Ludzie wystawiaja aukcje i mowia "300zll teraz okazja!! Oryginalny autoraf!!" Tak jasne, oryginalny.... Za tyle nie chodza autografy, nawet dobra dusza za tyle prawdziwego nawet by nie sprzedala.
Najlepiej jest kupowac autografy, i inne rzeczy z Julien's Auction. Wszystko jest autentyczne, prawdziwe.
Najlepiej jest kupowac autografy, i inne rzeczy z Julien's Auction. Wszystko jest autentyczne, prawdziwe.
You'll be the best that you can be.
Zawsze istnieje Grafolog i...sprawa jasna.LilMonkey pisze:Na ebyau nie ma co wierzyc i kupowac autografow. Tak samo z Allegro. Ludzie wystawiaja aukcje i mowia "300zll teraz okazja!! Oryginalny autoraf!!" Tak jasne, oryginalny.... Za tyle nie chodza autografy, nawet dobra dusza za tyle prawdziwego nawet by nie sprzedala.