Ile warty jest autograf M.Jacksona

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Ile warty jest autograf Michaela Jacksona?

Czas głosowania minął czw, 04 paź 2012, 13:54

do 50 zł
2
10%
od 50 -150 zł
1
5%
od 150-500 zł
18
86%

Liczba głosów: 21

romek76

Ile warty jest autograf M.Jacksona

Post autor: romek76 »

Jak w temacie-bardzo na luzie. Ile dalibyście za autograf Michaela Jacksona??
Awatar użytkownika
Mielniu

Post autor: Mielniu »

Jeśli miałbym autograf Michaela to byłby dla mnie bezcenny ;-)
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Fan27

Post autor: Fan27 »

otóż to dla mnie nie miałby ceny!!!! nawet za 100 tyś nie oddałbym :P
romek76

autograf

Szkoda, że nie można umieścić grafiki/zdjęcia autografu- w załączniku-pochwaliłbym się nim, autografem który posiadam.

Zakupiłem go parę lat temu.
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Możesz wstawić zdjęcie na serwer i dać link. Cóż za problem. ; )
Obrazek
romek76

http://zapodaj.net/7f010c3b3a87e.jpg.html

Nieco słabo widoczne wykonanie zdjęcia. Autograf zakupiłem 2,5 roku temu- jest wykonany długopisem- na odwrocie pocztówki. Oprawiony -już przeze mnie w ramkę.
tusia6631

Post autor: tusia6631 »

Tak z ciekawosci, jesli można wiedzieć, @romek76 , ile za niego dałeś? : )

wiesz z którego roku autograf pochodzi?
Michael <3
Rock with You..

beLIEve
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Jezeli autograf jest z aunentycznym certifikatem (istnieja rowniez falszywe), jest histora jak zostal zdobyty to mysle ze jest warty nawet do 3 tys zlotych. Zalezy rowniez na czym zostal zlozony autograf.
You'll be the best that you can be.
romek76

Dałem za niego- powiem nieco "enigmatycznie" parę "ładnych" stówek. Przy zakupie nie dopytywałem się z którego jest roku. Po rozmowie ze sprzedającą osobą wywnioskowałem, że to oryginał- również pewna osoba znająca się i kolekcjonująca autografy określiła mój autograf jako...wyglądający "dobrze".
Nie robiłem do tej pory badań grafologicznych autografu- po prostu jest i..mam go.
soulsation

Post autor: soulsation »

Po śmierci MJa na e bay chodziły autografy nawet po 3 tyś dolarów ,na allegro dochodziły nawet do 5500 zł ,pamiętam ,że 1 autograf licytowało prawie 160 osób ,mimo ,że cena dochodziła do prawie 3 tysięcy .
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Gdybym go miała (swój, dany mnie), za żadną kasę bym go nie sprzedała. Nie pomyślałabym nawet o tym :P

A jeśli ktoś by sprzedawał, nie kupiłabym, bo autograf dla mnie ma znaczenie tylko, jeśli jest dany konkretnie mnie :D Autograf dany komu innemu....po co mi? nenene
Nie związany z konkretną sytuacją i bezposrdnim kontaktem pozostaje tylko podpisem...
Obrazek
Obrazek
romek76

gosieq pisze:Gdybym go miała (swój, dany mnie), za żadną kasę bym go nie sprzedała. Nie pomyślałabym nawet o tym :P

A jeśli ktoś by sprzedawał, nie kupiłabym, bo autograf dla mnie ma znaczenie tylko, jeśli jest dany konkretnie mnie :D Autograf dany komu innemu....po co mi? nenene
Nie związany z konkretną sytuacją i bezposrdnim kontaktem pozostaje tylko podpisem...
No tak- tylko ile osób ma imienne autografy? Każdy ma tam sobie jakieś...bez obrazy..."widzi mi się" ;-) na temat autografów.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Michael będąc w Polsce rozdał kilka autografów, heh. :)
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Na ebyau nie ma co wierzyc i kupowac autografow. Tak samo z Allegro. Ludzie wystawiaja aukcje i mowia "300zll teraz okazja!! Oryginalny autoraf!!" Tak jasne, oryginalny.... Za tyle nie chodza autografy, nawet dobra dusza za tyle prawdziwego nawet by nie sprzedala.
Najlepiej jest kupowac autografy, i inne rzeczy z Julien's Auction. Wszystko jest autentyczne, prawdziwe.
You'll be the best that you can be.
romek76

LilMonkey pisze:Na ebyau nie ma co wierzyc i kupowac autografow. Tak samo z Allegro. Ludzie wystawiaja aukcje i mowia "300zll teraz okazja!! Oryginalny autoraf!!" Tak jasne, oryginalny.... Za tyle nie chodza autografy, nawet dobra dusza za tyle prawdziwego nawet by nie sprzedala.
Najlepiej jest kupowac autografy, i inne rzeczy z Julien's Auction. Wszystko jest autentyczne, prawdziwe.
Zawsze istnieje Grafolog i...sprawa jasna.
ODPOWIEDZ