wersje instrumentalne piosenek

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Katerina

wersje instrumentalne piosenek

Post autor: Katerina »

Witam.
Poszukuje wersji instrumentalnych piosenek: scared of the moon, lady in my life i with a child's heart.
zależy mi żeby to nie były wersje karaoke czy przez kogoś zagrane na pianinku czy innym instrumencie.
o ile inne piosenki w owych wersjach można znaleźć szybciej to na te dwie jeszcze nie trafiłam.
A może ktoś posiada Morphine w wersji orkiestrowej bo podobno taka powstała. Wymieniona jest w booklecie płyty blood on the dance floor.
Ps. jeśli znajdują się one gdzieś na Naszym forum to prosze o nakierownie mnie i ewentualne usunięcie tamatu.
Katerina

Re: wersje instrumentalne piosenek

Post autor: Katerina »

Katerina pisze:Witam.
Poszukuje wersji instrumentalnych piosenek: scared of the moon, with a child's heart.
zależy mi żeby to nie były wersje karaoke czy przez kogoś zagrane na pianinku czy innym instrumencie.
o ile inne piosenki w owych wersjach można znaleźć szybciej to na te dwie jeszcze nie trafiłam.
A może ktoś posiada Morphine w wersji orkiestrowej bo podobno taka powstała. Wymieniona jest w booklecie płyty blood on the dance floor.
Ps. jeśli znajdują się one gdzieś na Naszym forum to prosze o nakierownie mnie i ewentualne usunięcie tamatu.
Ponawiam prośbę.
Awatar użytkownika
queencat1

Post autor: queencat1 »

skoro już jest taki temat to zwracam się tu z prośbą o instrumental "will you be there" chodzi mi oczywiście o pełną wersję czyli ponad 5-cio minutową.
Awatar użytkownika
Planeta Merkury

Post autor: Planeta Merkury »

queencat1 pisze:skoro już jest taki temat to zwracam się tu z prośbą o instrumental "will you be there" chodzi mi oczywiście o pełną wersję czyli ponad 5-cio minutową.
znałazłam instrumentalną wersję 6 minutową
Will You Be There
http://www.youtube.com/watch?v=s0XNhMLv3vc
Awatar użytkownika
Planeta Merkury

Post autor: Planeta Merkury »

Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
ODPOWIEDZ