No wiesz... nawet ludzie potrafia podrabiac autografy jak sam MJ. Z takimi sie spotkalam.romek76 pisze:Zawsze istnieje Grafolog i...sprawa jasna.LilMonkey pisze:Na ebyau nie ma co wierzyc i kupowac autografow. Tak samo z Allegro. Ludzie wystawiaja aukcje i mowia "300zll teraz okazja!! Oryginalny autoraf!!" Tak jasne, oryginalny.... Za tyle nie chodza autografy, nawet dobra dusza za tyle prawdziwego nawet by nie sprzedala.
Najlepiej jest kupowac autografy, i inne rzeczy z Julien's Auction. Wszystko jest autentyczne, prawdziwe.
Ile warty jest autograf M.Jacksona
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
You'll be the best that you can be.
LilMonkey -przecież ja nie chcę Ci sprzedać tego autografu a tak szczerze- to czy jest to oryginał może jedynie potwierdzić wspomniany grafolog- z rozmowy ze sprzedawcą autografu- swego czasu jak go kupowałem wszystko wynikało,że nie ma zamiaru przy sprzedaży oszukiwać-plus dobra opinia osoby zajmującej się zbieraniem róźnych autografów.
-----------------
Przyznam szczerze- nie jestem i nie byłem nigdy fanem M.Jacksona. Czasami rozważałem/rozważam sprzedaż zakupionego przeze mnie autografu. Jeśli byłyby ciekawe (cenowo) oferty- być może byłbym skłonny go odsprzedać.
----------------
jako, że autograf nie ma badań grafologicznych mógłbym dać miesięczny okres na zwrot autografu-tylko i wyłącznie jeślibym otrzymał na piśmie badanie grafologiczne-że jest coś "nie tak" z autografem.
Sprzedaż odbyłaby się poprzez Allegro-nie mam negatywów natomiast mam 201 pozytywów/2 neutralne komentarze.
Na razie bardzo na luzie proszę potraktować moją propozycję- po prostu chciałbym zorientować się ile mogę za taki autograf otrzymać.
nic na siłę-spokojna wymiana zdań.
Zapraszam do...rozmowy.
-----------------
Przyznam szczerze- nie jestem i nie byłem nigdy fanem M.Jacksona. Czasami rozważałem/rozważam sprzedaż zakupionego przeze mnie autografu. Jeśli byłyby ciekawe (cenowo) oferty- być może byłbym skłonny go odsprzedać.
----------------
jako, że autograf nie ma badań grafologicznych mógłbym dać miesięczny okres na zwrot autografu-tylko i wyłącznie jeślibym otrzymał na piśmie badanie grafologiczne-że jest coś "nie tak" z autografem.
Sprzedaż odbyłaby się poprzez Allegro-nie mam negatywów natomiast mam 201 pozytywów/2 neutralne komentarze.
Na razie bardzo na luzie proszę potraktować moją propozycję- po prostu chciałbym zorientować się ile mogę za taki autograf otrzymać.
nic na siłę-spokojna wymiana zdań.
Zapraszam do...rozmowy.
Mój autograf jest najdroższą mi rzeczą i najbardziej wartościową jaką mam w domu.Podczas pożaru byłby jedyną rzeczą materialną wartą zabrania.( no może jeszcze płyty i książki )
Jest mi drogi i nie ma dla mnie żadnej cyfrowej wartości.Jest po prostu bezcenny.
Mogłabym go poświęcić jedynie w przypadku gdyby chodziło o zdrowie mojego dziecka.Nie istnieje żadna inna sytuacja. Przynajmniej na tą chwilę życiową w której jestem.
Kiedy go dotykam czuję płynącą energię zaklętą w tym podpisie.Jest autentyczny, bo mam go bezpośrednio od Michaela z samolotu we Wrocławiu. To cudowne mieć Jego osobistą cząstkę na własność.Trudno to wytłumaczyć komuś postronnemu.Kocham Michaela bezgranicznie.Jest moją radością życia, energią, początkiem i końcem.Daje mi tyle szczęścia, relaksu i sensu codzienności.Przez niego spotykają mnie fantastyczne i niezwykłe rzeczy.Przez niego łatwiej się przedrzeć przez doliny smutku.Jest moim poczuciem bezpieczeństwa, drogowskazem, sposobem na życie.Jest wszystkim co mi najbliższe.Przez niego jestem bezbronna a jednocześnie bardzo silna.Po prostu jest...
A autograf i kartka jest realnym dowodem, że istniał, był tak blisko.Wierzę w to, że każdy z nas zostawia swój energetyczny ślad.Dla mnie w tym małym karteluszku zaklęty jest Michael.
Jest mi drogi i nie ma dla mnie żadnej cyfrowej wartości.Jest po prostu bezcenny.
Mogłabym go poświęcić jedynie w przypadku gdyby chodziło o zdrowie mojego dziecka.Nie istnieje żadna inna sytuacja. Przynajmniej na tą chwilę życiową w której jestem.
Kiedy go dotykam czuję płynącą energię zaklętą w tym podpisie.Jest autentyczny, bo mam go bezpośrednio od Michaela z samolotu we Wrocławiu. To cudowne mieć Jego osobistą cząstkę na własność.Trudno to wytłumaczyć komuś postronnemu.Kocham Michaela bezgranicznie.Jest moją radością życia, energią, początkiem i końcem.Daje mi tyle szczęścia, relaksu i sensu codzienności.Przez niego spotykają mnie fantastyczne i niezwykłe rzeczy.Przez niego łatwiej się przedrzeć przez doliny smutku.Jest moim poczuciem bezpieczeństwa, drogowskazem, sposobem na życie.Jest wszystkim co mi najbliższe.Przez niego jestem bezbronna a jednocześnie bardzo silna.Po prostu jest...
A autograf i kartka jest realnym dowodem, że istniał, był tak blisko.Wierzę w to, że każdy z nas zostawia swój energetyczny ślad.Dla mnie w tym małym karteluszku zaklęty jest Michael.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Nawet nie chodzi o imienny autograf Tylko taki, wiesz, dany mi osobiście, ze spojrzeniem w oczy, wymienionym uśmiechem.romek76 pisze:No tak- tylko ile osób ma imienne autografy? Każdy ma tam sobie jakieś...bez obrazy..."widzi mi się" na temat autografów.
Autograf wzięty przez kogoś jest dla mnie tylko podpisem.
Ten wiążący się z konkretnym momentem, wspomnieniem, sytuacją - jest wszystkim tym, o czym pisze @neta
Siłą rzeczy, staje się bezcenny
Dokładnie. Nie dałabym rady wycenić, ile mogłabym zapłacić za autograf MJ, gdyby był dany w ten sposób, jaki opisuje Gosia. Jego uśmiech, spojrzenie w oczy i bliskość...nie miałaby ceny.gosieq pisze: Nawet nie chodzi o imienny autograf Tylko taki, wiesz, dany mi osobiście, ze spojrzeniem w oczy, wymienionym uśmiechem.Siłą rzeczy, staje się bezcenny
1958 - forever...
- La_Pantera_Rosa
- amiastudent
Dlatego tak ważne dla mnie są miejsca w których był w naszym kraju, ta energia o której piszesz, jest tam, w Warszawie.@neta pisze: Kiedy go dotykam czuję płynącą energię zaklętą w tym podpisie (...)Wierzę w to, że każdy z nas zostawia swój energetyczny ślad.Dla mnie w tym małym karteluszku zaklęty jest Michael.
http://www.youtube.com/watch?v=P4K7dOqKyTo to jest mój autograf marzeń, absolutnie bezcenny, na całe życie, towarzysz każdego dnia. Wątpię czy da się blizej
Znam chlopaka - Peter. :) Fajna i mila osoba. Jest tez dziewczyna, ktorej Michael podpisal sie na nadgrastku i ona rowniez to wytatuowala. Bylo to we wczesnym czerwcu, czyli bardzo blisko 25... Napisala ona ze jak powiedziala Michaelowi ze zamierza to wytauowac to on spytal " Are you sure? Are you sure?!" :) hehe Fajne historie.amiastudent pisze:Dlatego tak ważne dla mnie są miejsca w których był w naszym kraju, ta energia o której piszesz, jest tam, w Warszawie.@neta pisze: Kiedy go dotykam czuję płynącą energię zaklętą w tym podpisie (...)Wierzę w to, że każdy z nas zostawia swój energetyczny ślad.Dla mnie w tym małym karteluszku zaklęty jest Michael.
http://www.youtube.com/watch?v=P4K7dOqKyTo to jest mój autograf marzeń, absolutnie bezcenny, na całe życie, towarzysz każdego dnia. Wątpię czy da się blizej
You'll be the best that you can be.
- amiastudent
- dymarczyku