gemini to nie studiuj, tylko ćwicz A treningi...jak zawsze szykują się w naszych głowach...Jak będzie konkretny termin, to z pewnością podamy tu na forum.
Majeczka po prostu przyjdź na spotkanie- o wszystkim staramy się pisać tu na forum. 25-tego każdego miesiąca spotykamy się na Jasnych Błoniach przy jednym z drzew na przeciw Castellari (no prawie na przeciw, bo licząc od ulicy Piotra Skargi 8 drzewo w alei).
Zazwyczaj spotykamy się ok. 18. Śledź forum, zawsze się tutaj umawiamy albo piszemy ostateczną godzinę spotkania, także nie da się nic przegapić ;) A ile to trwa - zależy od dnia i od pogody, czasem pół godziny, czasem mniej lub więcej, ciężko stwierdzić
W każdym razie zapraszamy! :)
Ja już teraz piszę, że mnie niestety zabraknie :(:( , bo pracuję od 16 do 24. (ale za to powinnam być 1 listopada, nie wiem, czy ktoś zamierza tam zajść tego dnia)
"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Majeczka niestety większość z osób,które może przyjść wcześniej jest zajęta. Przykro mi.Może poproś kogoś, by przyszedł z Tobą. Albo odwiedź wcześniej michaelowe drzewko.
Tak, bierzemy udział w takiej akcji ,,Oczyśćmy Błonia z liści", jest to akcja społeczna pod patronatem Urzędu Miasta, zafrasowanych stanem czystości w Szczecinie obywateli. Zapraszamy do pomocy :)