Niesamowite jest to naśladownictwo instrumentów, a i miło się ogląda tę zabawną mimikę ;Dkaem wrote:1
No... Wade Robson zalicza się na pewno do branży profesjonalistów :)3
----------------------
Przepraszam za OT.
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
kaem wrote:Kfm bliżej do patchworku z psychofanów (to dzieło $ony, oni tak specjalnie ;)), niż zbioru talentów, którzy są przy okazji wielbicielami króla - co byłoby prawdziwym hołdem. Wierzę, że zabawa była przednia, ale to jak z imprezowaniem po pijaku i oglądaniem swoich wybryków na drugi dzień. Ała!
LittleDevil wrote:Powiedział facet, który swojego czasu w Tesco podczas jednej z Mjowiskowych afterparties.... ach, nieważne zresztą, o tym pózniej!kaem wrote:Kfm bliżej do patchworku z psychofanów (to dzieło $ony, oni tak specjalnie ;)), niż zbioru talentów, którzy są przy okazji wielbicielami króla - co byłoby prawdziwym hołdem. Wierzę, że zabawa była przednia, ale to jak z imprezowaniem po pijaku i oglądaniem swoich wybryków na drugi dzień. Ała!![]()
Piszemy projekt ustawy?LittleDevil wrote:W ogóle postuluję o zrewidowanie definicji "inwalidztwa" - uważam, że obok człowieka bez nogi lub człowieka bez ręki powinien figurować na równych prawach "człowiek bez neta", tak samo posiadając przywilej do pobierania renty. Ale to w sumie też nie na temat...
Nie kuśLittleDevil wrote:W międzyczasie zamierzam zająć się poszukiwaniem nieopublikowanych materiałów, które przyzwoitość, zdrowy rozsądek oraz troska o zdrowie psychiczne odbiorcy zakazały umieszczać w jakimkolwiek teledysku. Innymi słowy, jak wyglądałoby Behind the Mask, gdyby zostało nakręcone przez fanów z MJPT. Brace yourself!!!
Aż oczka mi się zaświeciły.LittleDevil wrote:Innymi słowy, jak wyglądałoby Behind the Mask, gdyby zostało nakręcone przez fanów z MJPT. Brace yourself!!!
Niby takie proste, ale wex tu zrób remix, który nie zepsuje piosenki, będzie miał swój klimat. A TM's Switchblade w tej rozszerzonej wersji i nie psuje utworu, i ma swój własny, klubowy klimacik. W dodatku fantastycznie funkcjonuje z teledyskiem.kamiledi15 wrote:Nie lubię remixów. Dlaczego? Bo większość z nich stawia na tępą łupaninę i sprawiają, że każda unikalna piosenka zaczyna brzmieć tak samo jak pozostałe. Każdy amator potrafi przyśpieszyć tempo piosenki, dodać ,,ymc, ymc, ymc", pozamieniać zdania miejscami,
Z tego co mi wiadomo to ta cała "starość" nie jest efektem jakiegoś tam Movie Maker'a, ale kamery 8mm (a kręcenie taką kamerą jest trochę trudniejsze niż cyk, cyk w MM ;))kamiledi15 wrote:w Windows Movie Maker dodać efekt starości do teledysku i pozamieniać parę scen miejscami i mamy nowy teledysk, którym wszyscy się zachwycają.
Mam rozumieć, że z archiwum odkopali alternatywną wersję teledysku, nakręconą inną kamerą, a nie że dodali taki efekt do już gotowego teledysku?Z tego co mi wiadomo to ta cała "starość" nie jest efektem jakiegoś tam Movie Maker'a, ale kamery 8mm
Może faktycznie aż taki zły nie jest, bo to, o czym mówiłem, dużo lepiej odzwierciedla remix History. Ale generalnie nie lubię dodawania klubowego klimatu do piosenek. Podczas tańca w klubie może by mi się spodobało, ale nie w domu przy laptopie.Niby takie proste, ale wex tu zrób remix, który nie zepsuje piosenki, będzie miał swój klimat.
Lajkuję! I czekam na tescoewolucje i heal the worldy w negatywie. ;)LittleDevil wrote:uważam, że obok człowieka bez nogi lub człowieka bez ręki powinien figurować na równych prawach "człowiek bez neta"