Mam pytanie co jednego z braci. Przeczytałam w książce La Toyi, że Tito miał córeczkę czy to prawda? Wiadomo mi było o jego trzech synach nigdy o córce.
Justine1304 pisze:Mam pytanie co jednego z braci. Przeczytałam w książce La Toyi, że Tito miał córeczkę czy to prawda? Wiadomo mi było o jego trzech synach nigdy o córce.
Justine1304 pisze:Mam pytanie co jednego z braci. Przeczytałam w książce La Toyi, że Tito miał córeczkę czy to prawda? Wiadomo mi było o jego trzech synach nigdy o córce.
dymarczyku pisze:dlaczego koncert w wembley był nazywany legendarnym?
Też mnie to zastanawia... Bo tak naprawdę Michael zagrał wiele innych, lepszych koncertów. A wszyscy tak na ten z Wembley szaleli, że sam nie wiem dlaczego...
Zostal tak nazwanym, bo moze byl to sold-out dla 72 tys widowni? Duh. A poza tym otrzymal od Wembley specjalna nagrode za rekord wyprzedania wszystkich siedmiu koncertow w sumie liczac 504 tys widowni.
Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że Omar rzeczywiście był synem Michaela, czy to jedynie brukowe pomyje? Czytałam, że Michael kazał mu mówić do siebie tato, i że Omar mieszkał z nim w Neverland, ale w to co sie czyta rzadko można wierzyć...
dymarczyku pisze:Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że Omar rzeczywiście był synem Michaela, czy to jedynie brukowe pomyje? Czytałam, że Michael kazał mu mówić do siebie tato, i że Omar mieszkał z nim w Neverland, ale w to co sie czyta rzadko można wierzyć...
Nie był jego synem, to bujda na resorach.
Owszem mieszkał ; mamą oraz siostrą; sam również, gdy był starszy.
Nieprawda, Michael mu nic nie kazał.
A tak w ogole to na imie mu Omer, nie Omar.
aeval pisze:Nie był jego synem, to bujda na resorach.
Owszem mieszkał ; mamą oraz siostrą; sam również, gdy był starszy.
Nieprawda, Michael mu nic nie kazał.
A tak w ogole to na imie mu Omer, nie Omar.
Czy byłby ktoś w stanie znaleźć nagranie, gdzie Michaelowi się nie udał trick w Smooth Criminal? Chodzi mi o to co podczas tego skłonu omal by się nie wywalił :)
Poszukuje tego zdjecia z sesji dla Ebony w 2007r. ale w pelnej wersji calego ciala z nogami itp. Dobrze byloby gdyby nie mialo zadnych napisow. Przeszukalam juz polowe Googli i nic. Bardzo jest mi potrzebne.