Pod bramą Neverland; sierpień 2011

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
dymarczyku

Pod bramą Neverland; sierpień 2011

Post autor: dymarczyku »

Mam dla was kilka zdjęć z pobytu pod Neverland, może nie jest to coś super ale może kogoś ciekawi ;-)

zdjęcia- http://imageshack.us/photo/my-images/846/img1015h.jpg/

W widocznym tam ''domku'' siedzą strażnicy, którzy niestety pomimo błagań nie mogli mnie wpuścić, na każdym kroku są zamontowane tam kamery, więc wkraść się nie idzie a z tego co wiem to w USA ustanowione jest prawo, że jeśli wkroczymy na nie swoją posesję, mają prawo nas zastrzelić, więc wolałam nie ryzykować. ;-)
Nie trudno było tam trafić, GPS doprowadził mnie do celu bez błędnie. W pobliżu znajdowało się urocze 'miasteczko', w którym można było znaleźć wiele gadżetów z Michaelem.[/img]

no i zapomniałam dodać że wszystko w otoczeniu zapisane jest podpisami fanów, chodnik, krawężnik, drzewa, widoczny na zdjęciu domofon, mury, dosłownie wszystko pokryte podpisami. Widziałam również miejsce w którym fani wkładali listy, oczywiście przez nikogo nie odbierane. Sama również się podpisywałam, marker zachowany do dzisiaj no i pozwoliłam sobie zabrać pare liści, kamyków i kwiatów, teraz trzymam je w szklanym pojemniku :D
Ostatnio zmieniony śr, 21 lis 2012, 19:16 przez dymarczyku, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Dzięki za podzielenie się wspomnieniami.To musiało być dal Ciebie niesamowite przeżycie.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
dymarczyku

Owszem, było :) Jednak byłam tam z paroma innymi osobami, więc miałam okazje przebywać tam tylko półtorej godziny bo innym się nie chciało tam siedzieć, a mnie to zleciało jak 10 minut pomimo, że chodziłam tylko w kółko, podpisywałam się gdzie popadnie i robiłam zdjęcia.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Mi pokazuje tylko jedno zdjęcie. :-( Ale super, że się tam wybrałaś. Neverland teraz jest już zamknięte? Eh... Szkoda, Michael włożył w to tyle uczucia, pieniędzy, swojego życia.
paris13

Post autor: paris13 »

zazdroszcze Ci. a tak na marginesie do kogo teraz należy Neverland?
Awatar użytkownika
dymarczyku

Olekx pisze:Mi pokazuje tylko jedno zdjęcie. :-(
jak to, powinny sie obok wyświetlać inne ;>

paris13 pisze:a tak na marginesie do kogo teraz należy Neverland?
Michael sprzedał Neverland jakiejś tam firmie, a co teraz z tym miejscem będzie nie wiadomo, słyszało się już dużo na ten temat jednak ranczo dalej stoi puste. :-/
Awatar użytkownika
majkel1994

Post autor: majkel1994 »

paris13 pisze:a tak na marginesie do kogo teraz należy Neverland?
MJ Estate jest właścicielem neverland w ok 80%
Awatar użytkownika
GentleRain

Post autor: GentleRain »

Nie wygłupiaj się,to jest mega super! Marzenie <3 Szczęściara z Ciebie,potwornie Ci zazdroszczę.Bardzo chciałabym chociaż przekroczyć granicę Stanów Zjednoczonych,a co dopiero być jeszcze TAM!
Mam cichą nadzieję,że kiedyś otworzą się bramy Neverland dla ludu i kiedyś się wszyscy tam spotkamy na zjeździe z Polski ;) To by było coś wspaniałego.Może to dziwne pytanie,ale...ciekawi mnie,mniej więcej,jakie jest tam powietrze? xD Jestem wrażliwa na zapachy otoczenia i do wielu jestem silnie przywiązana,więc chciałabym wyobrazić sobie jak pachnie tamta okolica.
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
ODPOWIEDZ