Drodzy Użytszkodnicy.....
Jak wiecie, NO ma do spełnienia wielce znaczącą misję. To znaczy, że jesteśmy tutaj nie tylko po to, żeby się bawić. Nie jesteśmy tutaj po to, żeby sobie nabić posty. Nie jesteśmy tu wreszcie tylko po to, żeby się zastanawiać, czemu MJ raz z bratankiem, raz z Eddiem a raz z własną siostrą - albo żeby rozkminiać komu by tu podpierdzielić Władzę, czy też dlaczego Was Prowadząca olewała przez bity tydzień, i czy Xander ma poprowadzić następną edycję. My jesteśmy tutaj również dlatego, ponieważ wspólnie healujemy worlda, a dokladniej rzecz biorąc, healujemy MJPT zwane też
Kółkiem Wzajemnej Adoracji, w skrócie
KWA.
Żeby sobie tak porządnie po
KWAkać, potrzebna jest jak największa liczba Członków (w tym miejscu uprasza się Członka, aby darował sobie komentarz, bo sprawa jest naprawdę poważna). Czyli: dążymy do podwyższenia średniego forumowego IQ przy jednoczesnym obniżeniu moralności. Zamiar ten da się zrealizować jedynie wówczas, gdy na forum przybędzie aktywnych uczestników, którzy są w stanie od czasu do czasu spłodzić dwa lub trzy zdania nie pozostawiające cienia wątpliwości, że autorem ich jest osoba z gatunku prymatów (nie mylić z prymasem lub prymusem)
* a nie noga od taboretu.
W tym celu prosiłam Was o wytypowanie przy okazji głosowania na najpodlejszy kfm również osoby, której Wam najbardziej na forum brakuje. Niestety, stwierdzam z żalem ogromnym, że wypełnieniu owego prostego zadania stoją na drodze jakieś ogromne, bliżej nie zdefiniowane przeszkody....
Jako człowiek ogólnie pozytywnie i optymistycznie nastawiony do bliznich z góry zakładam, że powodem niepowodzenia owej szlachetnej misji nie jest ani niekumatość, ani złośliwość, ani też tumiwisizm forumowiczów. Wydaje mi się, że trudność polega na niepewności, kogo by wypadało wytypować. Może się to wiązać z nieznajomością gwiazd MJPT bądz też obawą, że głos nasz otrzyma jakaś persona non grata i niniejszym sami podpadniemy ogólowi. Wreszcie, z nader słuszną obawą(nie mylić z Obamą)
* , że ktoś może się obrazić za to, że wybraliśmy nie jego, a innego uczestnika (zjawisko nader często występujące wśród Lechitów, znane powszechnie jako zazdrość powodowana zakompleksieniem, a ciągnące za sobą wiele nieprzyjemnych konsekwencji typu obrobienie d...y, niezaproszenie na imprezę lub wysmarowanie wycieraczki psimi odchodami).
Żeby zapobiec takim czy innym konfliktom i nieprzyjemnościom, zdecydowałam się podstawić moją osobistą listę z nickami, które mogłyby pójść na pierwszy ogień, niniejszym przejmując na moją osobę wszystkie przykre konsekwencje rodzaju tych wymienionych w nawiasie w poprzednim zdaniu. W celu uniknięcia sytuacji, w której ktoś mógłby poczuć się zignorowany lub celowo ominięty, postanowiłam działać w sposób jak najbardziej obiektywny. Moje kryteria są jak następuje:
a)Osoba ma jak największą liczbę postów według spisu użytkowników MJPT (metoda sortowania: według liczby postów, malejąco). Ergo: kto nie pisał, sam sobie winien, że nie ma go na liście
b)Z osobą mam jakikolwiek kontakt poza forum, tzn. będę w stanie ją wytropić i dopaść. Ergo: kto mnie nie chce znać, sam sobie winien
c)Do listy dołączam osoby, które zostały wytypowane w poprzedniej rundzie (temu akurat nikt nie jest winien)
d)Lista zawiera 14 pozycji - liczba ta jest czysto przypadkowa, ponieważ wczoraj oglądałam Hobbita i tam drużyna też skladała się z czternastu ludzia (ergo: winien jest J.R.R. Tolkien)
Proszę o głosowanie oraz koniecznie wytypowanie dodatkowych kandydatur, kryteria według własnego uznania.
Jeśli nadal nie wiecie , na kogo głosować, bo nie znacie dobrze forumowiczów, to proponuję wybrać nicka z listy, który z jakiegoś powodu Wam się podoba, iść w profilu na opcję "zobacz wszystkie posty", obczaić trzy czy cztery, zadecydować, czy pasi, no i zagłosować. Albo niczego nie obczajać i zagłosować według intuicji lub czegokolwiek. Tym sposobem głosujemy w formie loterii, ale wszystko jedno.... Chodzi tylko o narzędzie do szantażu, a bycie wybranym przez większość takim wlaśnie jest, w ten sposób mam w ręku argument nie do pobicia...
Oto moja lista (proszę uzupełniać!)
Wymienieni w poprzednich rundach:
1)Mazi
2)THRILLER
3)Mandey
osoby z dużą ilością postów, z którymi mam kontakt:
4)maro
5)Jeanny100
6)Pank
7)Maverick
8)tancerz
9)cicha
10)Majkel czyli admin (cholera, że admina trzeba nagabywać, żeby udzielał się na WŁASNYM forum....)
11)anialim
12)Sunrise
13)thewiz
14)Erna Shorter
Przypominam, że w obecnej chwili męczymy Kasię M. Dż*. Pierwsze kroki zostały już poczynione przez Mjowitka, chwała jej za to. Kasia mówi, że nas kocha. Czyli się pewnie odezwie. Taki stan rzeczy w chwili obecnej.
* Kolega majkel1994 jest proszony o wykład mający na celu wyjaśnienie nam - forumowej ciemnocie- wyżej wymienione pojęcia.