W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Postanowilam sie Wam przedstawic,mam na imie Marta i jestem wielka fanka Michael'a od 1992.Jestem ciekawa,czy na tym forum sa jacys fani z Wa-wy,ktorzy przychodzili na spotkania fanow MJ do baru Smak w 1997 i 98r.? Czy tylko ja jestem taka stara? To byly dobre czasy! Niestety urwal mi sie kontakt z wieloma osobami,a moze tylko ja jestem nadal fanka? Fajnie jest wreszcie zawitac na polskim forum,pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!
Hej Majkel! Tak,tak pamietam blizniakow Juszczyk,bywali tam czesto! Dzieki,obrazek mozesz sobie "zapamietac",no problem! Jestes z Wa-wy? Ja jestem z Piaseczna k.Wa-wy,niedlugo wroce do kraju,wiec moze bedzie mozna "odnowic" takie spotkania piatkowe fanow w Smaku? Fajnie by bylo...
Majkel pisze:Jestem z Warszawy. Tu jest bardzo wiele osób z Warszawy...
A znam ciekawsze miejsca niż barek "Smak" ;)
Szczęśliwego powrotu do kraju i miłego postowania na forum!
Witaj wśród swoich!
//p.s. To mój post, który ma sliczny numer "1111" ;)
No to fajnie,ze jest tu duzo osob z Wa-wy,bede miala sie z kim spotkac po powrocie do kraju. Jestem pewna,ze sa teraz ciekawsze miejsca w Wa-wie od starego baru Smak,gdzie sie mozna spotykac i milo spedzic czas,duzo sie zmienilo od mojego wyjazdu!
Dziekuje za cieple przyjecie na forum!
Majkel pisze:Barek "Smak" w Centrum znam - ale wtedy się tam nie spotykałem, raz tam się spotkałem z bliźniakami Juszcz.. (czy tylko braćmi? już nie pamiętam).
Ooooo! Ja też pamiętam jednego, niestety nie na żywo. Aaaaale wspomnienie. Już zapomniałem o nim. Przypomniałeś mi. Na samym początku mojej internetowej przygody z MJem, był jednym z pierwszych fanów. Przesłał mi mnóstwo plakatów. W zasadzie 90% plakatów to od niego. Fajny był, ciekawe co z nim(i)?
MJowitek pisze:Odnawianie kontkatów odnawianiem...
Ja nie chcę straszyć, ale tu nowe czekają.
Tiaaaa, ja jak zawsze subtelnie daje do zrozumienia, że się chętnie zapoznam.
He,he.. Oczywiscie wiem,ze czekaja na mnie nowe kontakty i bardzo chetnie sie zapoznam,jak bede w Wa-wie,o ile tez jestes z Wa-wy lub spod niej? Dzieki za mile przyjecie na forum!
Ostatnio zmieniony wt, 05 wrz 2006, 21:04 przez LiberianGirl1981, łącznie zmieniany 1 raz.