Quiz Obrazkowy
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- kamiledi15
i to niby miało być proste? chwała NO pod ręką... Ale za to patrz jak genialnie mózg działa, nagle mnie Twój obrazek odblokował i mi się kilka rzeczy do podróży dookoła świata dopisało. Wszystko przez Chaplina.
Tylko nie pamiętam w jakiej dzielnicy Chaplin dorastał, sama moge sobie sprawdzić, ale skoro na forum panuje szantaż, terror i przekupstwo, to:
-wyznaczam kamloxa do znalezienia (i dopisanie w Podróżach) mi info, gdzie się szanowny Charlie wychowywał, a co za tym idzie gdzie MJ miał sesję zdjęciową;
- oraz triniti w zastępstwie za mnie do zamieszczenia obrazka w quizie, bo jestem ciekawa jaki sposób myślenia by propagowała
Tylko nie pamiętam w jakiej dzielnicy Chaplin dorastał, sama moge sobie sprawdzić, ale skoro na forum panuje szantaż, terror i przekupstwo, to:
-wyznaczam kamloxa do znalezienia (i dopisanie w Podróżach) mi info, gdzie się szanowny Charlie wychowywał, a co za tym idzie gdzie MJ miał sesję zdjęciową;
- oraz triniti w zastępstwie za mnie do zamieszczenia obrazka w quizie, bo jestem ciekawa jaki sposób myślenia by propagowała
MJowitek pisze:- oraz triniti w zastępstwie za mnie do zamieszczenia obrazka w quizie, bo jestem ciekawa jaki sposób myślenia by propagowała
click,na własne ryzyko:)
wszystkie zażalenia proszę kierować pod wskazany adres
dzisiaj tylko udaję, że myślę jutro będzie lepiej, o ile znowu "wygram"
Ostatnio zmieniony ndz, 06 sty 2013, 22:22 przez triniti, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamiledi15
- kamiledi15