Minął prawie rok od ostatniej edycji i mi się zachciało wznowienia.
Za dużo tego, za dużo.
Przekopałam dział główny z "najmądrzejszymi" tematami i dla równowagi zajrzałam do pozostałych. Ale tylko zajrzałam. Kosz i Hydepark mnie przerastają. Może kiedyś...
Oto co do tej pory znalazłam...
PAulina (big fanka) pisze:bosh... Michael i country... to jak Britney Spears i heavy metal
siadeh_ pisze:No cóż... Dobrze jest widzieć Michaela usmiechnietego, ale jak dla mnie zbyt mocne zbliżenia na owłosiona klatę idola to zbyt duże obciażenie psychiczne
KASIA pisze: Ja tam lubię umalowanych facetów Ale ta szminka to nie jest jego kolor No i fajnie by było gdyby ktoś go zapoznał z konturówką... bo mu się jadaczka rozjeźdza
KASIA pisze: I w związku z nimi pozwolę sobie tutaj przytoczyć cytat Mjpowera, który to cytat najlepiej chyba charakteryzyje naszego Michaela: "Muślałem, że mam gust, a okazało się, że słucham faceta, który nosi sandały"
Lika pisze:Ania... Ja się idę z okna rzucić (aaa nie, przecież mieszkam na parterze ) Mogę się wobec tego na klamce powiesić, lub ostatecznie w misce własnego psa utopić!!! (tak w akcie desperacji )
Tatra M. pisze:Michael wygląda po prostu źle, ale lepiej chyba już nie będzie bo pewnych spraw nie da się odwrócić.
Można mieć jedynie nadzieję, że będzie zdrowy, a jego fizjonomia nie popadnie w dalszą destrukcję.
Pozdrawiam
kaem pisze:On jak zwykle zgrywa idiotę. Zaczynam zauważać w tym metodę.MJPTNewsTeam pisze:In a videotaped deposition shown to jurors, the singer said he thought Schaffel had been paid because the business associate always seemed happy.
kaem pisze:Ponoć nie lubi ziemniaków, bo jadł je za często jak był mały.MJowitek pisze:Gdybym mogla porozmawiac z Michaelem, to bym mu dala ziemniaka.
a wiecie, ze to nie taki glupi pomysl?
Xscape pisze:"Michael Ty dętko wydaj wreszcie charytatywkę,bo niedługo jobla z nerwów dostane".....po czym Michael odchodzi a ja wykonuje przesławny gest polskiej młodzieży czyli strzelanie palcami w powietrzu krzycząć "łap parówko".
Lika pisze:Zbrodnia przeciw MJ??
Już od roku się przymierzam, żeby sobie baterie w zegarku z Michaelem wymienić...
cicha pisze:Prawie jak Michael Jackson! Prawie robi ogromną różnicęMaro pisze:A nasze VH1 będzie mIało w Niedziele Weekend z Justinem Timerlakem
THRILLER pisze:Mike pisze: 1. Albo, ty się źle czujesz, i masz źle sufit wyrzeźbiony
2. Kto Ci suft rzeźbił?
3. jaja to sobie sam możesz robić, ale na patelni
4. Sorry, ale chyba Cię coś swędzi, więc i się podrap
1. 4/6
2. 5/6
3. 6/6
4. 2/6
Xscape pisze: ponoć pingwiny na antarktydzie nagrywają chórki a orki partie wokalne więc jeszcze chwilke poczekamy na charytatywke.
THRILLER pisze:Jasne, Michael siedzi w diabelskim młynie i oznajmia światu "Hej, jestem bankrutem!!, I Love You".Mike pisze: gdyby był bankrótem przyznał by sie o tym,
Grincz pisze:Kaema nie ma w wikipedii. Nic straconego, Kaem ciągle ma okazje nadrobić straty. Nie zawiedziesz nas, prawda?
Mike pisze:No cóż, przecież to nic złego, zajomwac się po koncercie jedzeniem czekolady jajek z niespodzianki i skałdać te zabaweczki z tego jajeczka.
MJowitek pisze:Chyba do nich napiszę...
"Dzień dobry. Tu News Team takiej polskiej strony o Michaelu. Nie, nie w Azji. Ale mniejsza z tym teraz...No i widzi Pani mamy problem z przekładem Państwa artykułu zamieszonego na...w dniu....
Spór dotyczy ostatniego zdania. Słowo "queens" miało oznaczać:
a) transwestytę
b) królowę Elżbietę II i inne
c) moją promotorkę od fantastyki
Zespół News Teamu i jeden z moderatorów już od kilku dni starają się to rozpracować, toteż będę wielce wdzęczna za wszelkie wskazówki.
Z poważaniem-
-MJowitek"
Lika pisze:Nie wiem czy można powiedzieć, że to darmowe... (patrz poniższy cytat)dzina pisze:
będą też autografy, darmowe napoje i jedzenie.
Niemniej jednak dzięki Aniu za wieścidzina pisze: "Złote"bilety kosztują 200,000 jenów a "platynowe" bilety kosztują 400,000 jenów.
LittleDevil pisze:dzina pisze: "Złote" bilety kosztują 200,000 jenów a "platynowe" bilety kosztują 400,000 jenów.
o jeny....!!!
kaem pisze:M.Dż pisze:Mniejszych literek nie było?!
Małe, ale jakie żwawe!!
M.Dż.* pisze: Normalne zdjęcia, z normalnym człowiekiem, z normalnymi drzewkami i krowami, w normalnych górach zrobione, a ja.... (bęc!) leżę z wrażenia.
Na razie leżę....
Zaraz się pewnie pozbieram i będę biegać wokół biurka
WOOOOOW! I FELL GOOD tururururu...
Lika pisze: Widziałam krowy Michaela!!! Krowy Michaela widziałam !!!!!!!!
Ooo Yeeeeeaaahhh lalalala hihi...........
cicha pisze: Jak nam Michael nie nagral nowej plyty, to chociaz takimi fotkami z muckami MJ'a sie zadawalamy.
Schmittko pisze:kurde, powinni ich zamknąć "con clave" o chlebie i wodzie póki nie ogłoszą "Michaelus innocentus!" - niech się pospieszą :]MJJ pisze:odpowiedział, że spodziewa się, że sędziowie przysięgli zakończą narady w tym tygodniu.
Moon_Walk_Er pisze:Tania?cicha pisze:Tania sensacja
100 000 $ to tanio jest?
Moon_Walk_Er pisze:Ehhhh, Willy...Willy pisze:Skałniałbym się ku temu, że Annie i jej historia to czysta fikcja ale z charakterystycznym "Annie, Are You OK?" wiaże się pewna teoria. Mianowicie jak się okazuje Annie a właściwie Resusci-Annie to lalka-manekin używany od lat 60 do nauki podstaw reanimacji.
A miało być tak romantycznie :]
M.Dż.* pisze:M.Dż.* pisze:Patrzcie, Sneddon awansował!BillieJean pisze:poor thing, jak nisko upadł dobry stary Sned.MJowitek pisze:O Boże! Więc nie jestem jedyną, która tam widzi Sneddona?!jolene_ pisze:Ja też tam widziałam Sneddona ;pXscape pisze:We love ju Tomek.Patty pisze:No bo zaczelam sie zastanawiac...ale w sumie to podobnyNasuwają mi się dwa wnioski:Moon_Walk_Er pisze:
Jeśli to nie Tom Sneddon, to jest to na pewno... Don Sheldon.
- jednak nam go brakuje
- możnaby pozwać Toma S. do sądu za wywołanie u nas trwałych zmian umysłowych, ze szczególnym uwzględnieniem koszmarnych chalucynacji- sędzia Melville by to łyknął
SILENTIUM pisze:NiewygodnieMoon_Walk_Er pisze:A jak to jest?SILENTIUM pisze:Najlepiej na krokodyla, to podobno przedłuża życie.
BillieJean pisze:mRm pisze:okularówmRm pisze:okularowMegi1975 pisze:okularySecret Man pisze:okularymRm pisze:okularowFinal Cloud pisze:okularówjoanna pisze:okulary
A tak żeby nie odbiegać od tematu - fan app. day 2, stare ale i tak wrzucam.
http://x17online.com/celebrities//no_gn ... d_gnus.php
777 pisze:hmmm
777 pisze:hmmm2
M.Dż.* pisze:hmmm3
Przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć
maartynka pisze:Czego ja sie dowiaduje podobno Jacko urodzil sie kobieta, nie wiem moze to juz czytaliscie ale nie wiem :
Jak donosi angielski magazyn "Music Time" - Michael Jackson nie urodził się mężczyzną!! Do dzis ukrywał to wraż z rodziną.... aż nie natrawił na reportera Music Time :) Okazało się ze aż do 15 roku życia Michael był podobno nawet dość niezłą murzynką.... po 15 roku zycia za zgodą rodziców przeszedł operacje zmiany płci.
Pank pisze:Michael Jackson to stary pedofil, dziwię się, że jeszcze nos mu nie odpadł.maartynka pisze:Whitney Huston to stara narkomanka, dziwie sie ze jeszcze glosu nie straciła
Freddie Mercury był starym zboczeńcem, dobrze, że zachorował na AIDS i w końcu umarł.
Madonna to stara kretynka, dziwię się, że jeszcze ma fanów.
Prince to stary, nieutalentowany debil, w dodatku chodzi w obcasach.
Bjork to kolejna kretynka, wyje jak pies, talentu zero, urody zero, a jeszcze jacyś durni recenzenci o mału nie dostają orgazmu, jak piszą o jej śmiesznych płytach.
Bono to też palant. Stary i niepotrzebny.
Moderatorzy, zróbcie coś z tym, nie obniżajmy poziomu tego forum :]
Anitka pisze:... rozwaliłeś mnie!Xscape pisze:Perfekcjonista??nie to nie w jego stylu.
BillieJean pisze:rita pisze:michael jest bardzo sexy. lubie jego charakterystyczny ruch...kiedy sie lapie...bo sama bym mu chetnie zlapala...marze o tym zeby polozyc reke choc na chwile na jego...spodniach...w tym miejscu...Może poprostu nie płyniemy z prądem...wiesz świat się zmienia, ludzie zmieniają zainteresowania...siadeh_ pisze:Yyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
Kiedy ja miałam 13 lat to marzyłam, zeby sobie pojeździć na jego karuzeli
znak wodny pisze:oj jaki dzisiejszy dzien byl trudny
a moze jakas lista, bo chyba juz wszyscy* sie we wszystkim* pogubili. to moze zrobie takie male podsumowanie wszystkich* lebkowych propozycji, ale najpierw jakie ma miec "przeslanie duchowe"
Taki ma byc:
- oryginalny i wszystko co za tym idzie
- ma przypomniec "Mike'owi o kraju nad Wisłą!" - troche cytatow
- ma byc Mu przyjemnoscia!
- ma zwrocic na siebie uwage - to chyba cos z orygnalnoscia, ale wole przytoczyc
- "A tak na poważnie... fajnie by bylo wysłać mu coś takiego nienormalnego "
- "mam nadzieję, że w tym roku to wypali "
- "Mike lubi sztukę. Może ktoś jest w stanie zrobić jakąś rzeźbę, obraz, piosenkę etc??
- "Może prawdziwemu Michaelowi podarujemy coś polskiego...W końcu sam przyznał,że lubi nasz kraj..."
- "yyyyyyy...alufelgi, te sprawy...ful wypas!"
- " bądźmy bardziej oryginalni niż ktokolwiek inny "
- "Możemy mu wysłać 2 prezenty "
- "Musimy mu dac cos takiego dziwnego,że zapamięta to i o nas pomysli "
- "Jesteśmy silne MJówki, damy radeeee! Musimy dac rade... "
Propozycje_:
- list -wedlug mnie BARDZO istotny swistek papieru - "Na pewno do prezentu trzeba dołączyć list", "Jezeli chodzi o list to proponowalabym, by dana osoba dodala po jakims krotkim zdaniu od kazdego z osobna"
- odkurzacz - jest ok, napewno spelnia w/w warunki
- "pięćdziesiąty drugi... pistolet na wodę "! - jak sie kiedys do niego wbijemy, przynajmniej bdzie mial dla kazdego
- obrazik - malunek, rysunek czy inny druczek... do ustalenia
- "Wykrywacz podsłuchów pewnie by mu się przydał"
- lapka na motyle - "Łazaaaaaap!! "
- "Albo kierpce "
- "Aha,a do odkurzacza dorzucic rozmówki polskie.
Może się skapnie czego oczekujemy..."
-"Idziemy sprzątnąć Toma "
- "Proponuję dwa pluszowe kaczorki plus płyta z nagraniami Fasolek ("Kaczka Dziwaczka"). "
- "Może laleczkę voo doo - Tomaszka "
- "A moze basnie polskie, np Konopnickiej O krasnoludkach i sierotce Marysi"
- "Może Mu kupimy przewodnik po Polsce? Przyjedzie pozwiedzać... "
- "A może taki elegancki album ze zdjęciami"
- "może zrobimy mu przyjęcie niespodzianke "
- "peruka afro!!"
Glosy:
- odkurzacz-"Taaaak... kupmy mu odkurzazcz", "Też o tym pomyślałem...", "odkurzacz bedzie fajny...", "Pewnie też by miał z niego radochę- jakby z niego korzystał jak ci z reklamy wiemy co Państwo wyprawiacie z naszymi produktami", "No i czy ten odkurzacz to ma być z regulacją ssania czy nie?", "Odkurzacz polskiej marki ", "Dla mnie może być ssący", "Najważniejsze, żeby był czarny i miał białe kołpaki
(W przypadku odkurzaczy można mówić o kołpakach?", "Super pomysł z odkurzaczem...ale istnieje taka możliwość ,że bałby się ,że to jakaś bomba i by nie otworzył...", "MJ cieszyłby się z takiego prezentu bo chyba nikt nie dał mu jeszcze odkurzacza ", "Michael byłby zachwycony", "pomysł jest świetny", "Dziś 29 sierpnia i urodziny Michaela Jacksona: ekscentryczny człowiek i ekscentryczne prezenty. Jak choćby fani z pewnego Polskiego forum,którzy podarowali mu odkurzacz("Na coś się zanussi") ", "Myślę, że to z odkurzaczem może się udać...", "Jak dla mnie to świetnie, bo śmiesznie wesoło i w ogole...", "I tak będzie pewnie made in China, to co za różnica, czy zakupiony w Warszawie czy koło kwiaciarni w Los Angeles...." !!!
- Pstolet na wode - "pistolet też można w sumie dorzucić..." !!!
- obraz- "moze jakis obraz...na plutnie bym mu sie czasnelo...", "taki obraz na PLUIE zprawdziwego zdarzenia", "Ja bym mogła sie podjąć w sumie tej próby namalowania" !!!
- Rozmowki- "Podoba mi się ten pomysł!!!", "i oczywiscie rozmowki", "do serca Michael'a (i Jego dzieci:) na pewno trafi" !!!
- Fasolek "Kaczka Dziwaczka" - "a z tym polskim "kaczym bajorkiem" to tez by bylo milo, przynajmniej dzieciaki mialy by ubaw " !!!
- Basnie polskie- "A wiesz że to jest świetny pomysł?", "No, ale jeszcze byśmy Mu przetłumaczyli na angielski, po co Mu tłumacz, jak ma nas? ", "Ja jestem za zbiorem najbardziej znanych bajek, taka duuża książka", "kupienie jakiejś książki to dobry pomysł ", "Uważam,że bajki polskie to na prawdę fajny pomysł.Ma dzieci, będą miały co czytac, zapoznają się trochę z polska literaturą dziecięcą, a nóż widelec spodobają im się i będą chciały więcej:) ", "do serca Michael'a (i Jego dzieci:) na pewno trafi", "Popieram pomysł na książkę z bajkami polskimi ale jeśli zdecydujecie coś innego to też Was poprę" !!!
- Przewodnik - "i do tego przewodnik", "przewodnik, oczywiscie BOGATO ilustrowany ", "Ja tam bym mu wysłała przewodnik z dokładną mapką i opisem jak trafić do Polski", "do tego kupic mu i przewodnik po Polsce", "do serca Michael'a (i Jego dzieci:) na pewno trafi" !!!
Jestem wykonczona! to bylo 9 stron do przewertowania...i jeszcze Wsze spotkanie warszawskie!! nastawie tylko kregi szyjnei mykam lulac, a Was prosze o wynucie wnioskow, dolaczenie glosow i moze cos ustalenie, chociaz... ajjajjaj, ide spac, papa Waszytsko mozliwe, ze pominelam setki glosow na tak czy sprzeciwow, ale ja tylko chce zasnac Milej lektury
siadeh_ pisze:Rozmarzyłam się...Maro pisze:Bedę stolarzem i będę robił trumny
Captain_Eo1958 pisze:SEXY MICHAEL!
Michael Jackson jest cudowny
Michael Jackson jest seksowny
To przystojniak, aż z nóg ścina
Pragnie go każda dziewczyna
To obiekt naszej miłości
Rozpala do czerwoności
Kochamy te sarnie oczy
Kochamy uśmiech uroczy
Kochamy usta namiętne
Kochamy ciało ponętne