MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Kochani, w związku z tym, co ustaliliśmy dzisiaj wspólnie po tańcach, w imieniu zespołu MJ Wrocław Dance Team proszę o zamknięcie tego tematu. Ma to związek z tym, że zespół dorobił się własnej strony (to strona o zespole, nie żadna konkurencja dla MJPT :P) i swojego własnego zamkniętego forum, na którym mamy zamiar dyskutować o sprawach związanych z naszą działalnością.

Będziemy na bieżąco informować o różnych imprezach organizowanych przez MJWDT (już niedługo pojawi się informacja o listopadowym party :P) zakładając stosowne tematy tu na forum MJPT (tak jak to miało miejsce podczas organizacji MJ Memory Night w czerwcu). O sprawach organizacyjnych chcemy jednak dyskutować osobno.

Jeśli chcecie dowiedzieć się coś więcej o grupie tanecznej MJ Wrocław Dance Team, zapraszam do odwiedzania nas na:

http://www.mjwdt.pl

E-mail: kontakt@mjwdt.pl
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Temat otwarty :) Coś się kiedyś musiało takiego wydarzyć, że go zamknęliśmy, jakieś tam sprawy organizacyjne. Ale chyba lepiej, jak będzie otwarty...

Michael Jackson Wrocław Dance Team nadal istnieje. :party:
Nikt nie wie ile nas jest, bo poza danceteamem każdy ma swoje sprawy i nie da się nas odliczać w szeregu, ale jakoś koło siedmiu chyba. Ale nadal spotykamy się co tydzień, w soboty o 10.00 rano (nikomu się ta pora nie podoba, ale tylko wtedy jakoś tak ostatecznie nikt "nie ma planów" :wariat:). Wynajmujemy na godzinę salę baletową. Jeśli ktoś jest z Wrocławia lub okolic i cierpi na niedobór znajomości, to zapraszamy.

Nie trzeba być jakimś dobrym tancerzem, właściwie w ogóle nie trzeba być żadnym tancerzem... Trzeba jednak umiec liczyć do ośmiu, a przynajmniej do czterech, to ułatwi rozmowę na temat "ale Michael podnosi nogę na dwa czy na trzy?".

Przejrzałam trochę posty z początku wątku, w zasadzie niewiele się zmieniło - nadal jesteśmy fanami, wiekowo od gimnazjum po około `30, którzy chcą się spotykać i robić coś sensownego. Zmieniło się tyle, że mamy salę (40zł za godzinę, koszt do podziału między nas), jesteśmy już dość zorganizowani, znamy kilka układów :) i uczymy się następnych. Jeśli ktos ma ochotę uczyć się z nami/od nas/nas, niech wbija.
Można do mnie pisać PW. Czasem jestem na forum, czasem nie, ale mam powiadomienia na skrzynkę więc odbiorę i odpiszę. Możemy się też spotkać poza salą, na gruncie neutralnym, jakby ktoś tak preferował :)

pozdr :)

Link do facebooka: MJWDT
Awatar użytkownika
tomjacks

Post autor: tomjacks »

:) :mj:
cos bedzie to sie pojawie
tomm
Awatar użytkownika
MJowitek

Gwoli ścisłości i formalności :)
Zmiana miejsca prób. Od dzisiaj w każdą sobotę o 11.00 spotykamy się w Al-Marze, na ul.Ofiar Oświęcimskich 19 - Zaułek Świdnicki, Wrocław.
W każdej chwili można dołączyć. Najlepiej po wcześniejszym kontakcie via facebook lub mailowo na wroclaw.michael@gmail.com. Zapraszamy :)
Awatar użytkownika
MJowitek

Nie do końca Wrocław, ale okolice.
Żórawina, jakoś kwadrans PKP od Wrocławia.
Gminne Centrum Kultury.
Godzina nieznana, gdzieś między 14 a 17 :)

W najbliższą niedzielę, 13 stycznia, nasz MJWDT wystąpi w ramach Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

No, i tyle informacji, dziękuję za uwagę:)
Awatar użytkownika
tomjacks

‎21 Finał WOŚP Żórawina 13.01.2013

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w Gminnym Centrum Kultury w Żórawinie (Al. Niepodległości 6 ).

13:20 - pierwsza pomoc- pokaz strażaków
14:00 - hanys band - rozpoczęcie biegu
14:30 - hanys band .....
14:45 - MJWDT
15:00 - sp wilczków - taniec
15:15 - gck ósemka
15:25 - tup tup malych stóp- taniec
15:30 - MJWDT
15:40 - so wilczków
15:45 - grupa Ireneusza Tabisza - taniec
15:50 - wyniki biegu
16:15 - MJWDT + solówki
itp.
to jest zarys planu.Czasowo może w niewielkim stopniu sie zmienić.
tomm
Awatar użytkownika
MJowitek

Na potwierdzenie tego co wyżej :) trzy filmiki z naszego występu podczas tegorocznego WOŚPu.

Dangerous (po raz pierwszy na scenie :) )
http://www.youtube.com/watch?v=eTpM7zU-gDk

Drill plus They Don`t Care About Us
http://www.youtube.com/watch?v=uoP-oVizLzA

Ghosts
http://www.youtube.com/watch?v=Hi4UWT0ZM9Q
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

A któż to jest Majkelem?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Grześ :party:
Awatar użytkownika
tomjacks

a no cos sie działo jak widziac :mj:
tomm
nati

Post autor: nati »

Super zatańczyliście, bardzo mi się podobało, gratuluje udanego wysępu :mj:
Strona męża: Gry komputerowe
Awatar użytkownika
MJowitek

Wroclawski Danceteam miał okazję dziś już po raz trzeci tańczyć na zaproszenie fundacji Mam Marzenie, tym razem pod Centrum Magnolia z okazji akcji krwiodawstwa, gdyby ktoś miał ochotę nas zobaczyć na żywo, to już za tydzień, 2 czerwca mamy występ podczas biegu charytatywnego "Bieg dla Maćka" w centrum handlowym Borek, w okolicy godz.17.00. Zapraszamy :)
A gdyby ktoś chciał do nas dołączyć, to wciąż zapraszamy :)
magicznychrupek

Post autor: magicznychrupek »

MJowitek pisze:Wroclawski Danceteam miał okazję dziś już po raz trzeci tańczyć na zaproszenie fundacji Mam Marzenie, tym razem pod Centrum Magnolia z okazji akcji krwiodawstwa, gdyby ktoś miał ochotę nas zobaczyć na żywo, to już za tydzień, 2 czerwca mamy występ podczas biegu charytatywnego "Bieg dla Maćka" w centrum handlowym Borek, w okolicy godz.17.00. Zapraszamy :)
A gdyby ktoś chciał do nas dołączyć, to wciąż zapraszamy :)
kurcze, szkoda, że we Wrocławiu :) Chętnie zobaczyłabym na żywo. Jestem z wami duchem, jak i na fejsie. Trzymam kciuki :>
Awatar użytkownika
MJowitek

ImprezyWroc organizują 5 lipca Jackson Night w klubie Wściekły Pies.
W planie nasz występ :party: i wspólny Thriller, a poza tym nie wiemy, podejrzewam, że sporo muzy MJ ;)
Zapraszam, mam nadzieję, że słusznie :)

Impreza dla osób 18+.

Link do imprezy na fb: https://www.facebook.com/events/633666253329275/

Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Uwaga Wrocław :) Nasza grupka wznawia po okresie wakacyjnym próby, jeśli ktoś chce do nas dołączyć to zapraszamy.

Spotykamy się co sobotę o 11 na godzinę w wynajmowanej sali z duużym lustrem tuż przy Rynku. Koszt wynajmu to 35zł za godzinę do podziału na nas wszystkich (obecnie jakieś 5-6 osób, w wieku różnym :D). Jak ktoś coś umie to fajnie, jak nic nie umie to nie szkodzi, będziemy i tak po dłuższej przerwie przypominać sobie układy od początku. Zatem no stress, na baletmistrzów do Opery nas jeszcze nie biorą i śmiało można dołączać. Nie jesteśmy tancerzami "ąę" tylko takie mamy sobie hobby. Jak kogoś zachęciłam, to niech pisze tu lub na privie :]
ODPOWIEDZ