Neverland sprzedany (plotka?)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Neverland sprzedany (plotka?)

Post autor: LittleDevil »

nie wrzucam na razie do faktów, bo niepotwierdzone

Niemiecki biznesmen Wolfgang Hammerschmidt podobno zakupił były dom Michaela za ok. 19 milionów dolarów. Tak przynajmniej wynika z wywiadu udzielonego przez niego stacji RTL. Obecnie podobno trwają prace nad odtworzeniem dawnego wyglądu posesji na podstawie starych zdjęć i opisów byłych pracowników.
Na terenie Neverlandu ma stanąć park rozrywki, muzeum, cyrk, kilka pomników upamiętniających oraz scena koncertowa. Otwarcie planowane jest na przyszły rok.

Wiadomość ta nie została jeszcze oficjalnie potwierdzona przez Estate. Fani dyskutujący nad tą nowinką uważają, że jest to bullshit, ponieważ 80% Neverlandu należy właśnie do Estate, który nie posiada zupełnie wolnej ręki przy podejmowaniu tego typu decyzji, tylko muszą one zostać zatwierdzone przez sędziego. Czekamy więc na dalszy rozwój sprawy.

źródło: rtl.de
Obrazek
Awatar użytkownika
dymarczyku

Post autor: dymarczyku »

Fajnie by było, wybrałabym się tam, gdyby była możliwość wejścia do środka.
Awatar użytkownika
lost children

Post autor: lost children »

Z kolei w Radio ZET mówili, chyba dwa dni temu, że Lady Gaga zamierza kupić część Neverlandu, bo do tej pory jako fanka Michaela zakupiła już kilkadziesiąt po nim pamiątek i kolejną jej zdobyczą ma być przynajmniej część jego posiadłości. Może więc coś jest na rzeczy i był jakiś przetarg lub negocjacje ewentualnie sondowanie chętnych co do zakupu .
BadM

Post autor: BadM »

Neverland otwarty dla zwiedzających? Jestem na tak, ale chciałabym żeby dzieci Michaela miały nad tym pieczę, nie ktoś obcy.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
kulesza11

Post autor: kulesza11 »

w ostatnim numerze "Angory" była informacja iż Lady Gaga chce odnowić Neverland (całe zoo, rezydencja, park rozrywki itd.) Natomiast prawa do Neverlandu nadal ma rodzina Michaela
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

W sumie było by to fantastyczne! Nie ważne kto. Ważne by wiedział jak jak odnowić wizję neverlandu Mj'a
Obrazek
ODPOWIEDZ