Może mnie ktoś zbanuje za nieprzestrzeganie "zasad", niemniej jednak, zapytowuję się: co Twój post wnosi do całej zabawy? Pouczasz innych jak i co pisać winni, nawet wytykając "tandetę"... Kim zatem jesteś by coś takiego robić? Moderatorem? No zgadza się, ale czy w tym przypadku nie powinieneś uczestniczyć w zabawie, miast sypać "tandetnymi spostrzeżeniami", mającymi się nijak do treści niniejszego tematu, spamując jednocześnie?! Litości, Wać Pan, wstydu oszczędź!majkelzawszespoko pisze:A może coś bardziej nieoczywistego by ktoś zadał, zmuszając do wysiłku intelektualnego i treningu pamięci?
Bo te ostatnie pseudo zagadki w stylu: "ma w avatarze swoją gębę i nicka majkelzawszespoko - kto to taki?", lekko tandetą jadą i podpadają mi pod spam!
Litości!
Nawet z regulaminem samej zabawy się nie zgadza to, co piszesz - wszak MJowitek prosiła o grzeczność i niebycie złośliwym. Wiem, że mój post nic nie wnosi do niniejszej zabawy, ale skoro moderatorowi wolno, to czemu mi nie? To ma być przecież zabawa, a nie rozmowy kontrolowane, z <gestapo mode on>. Aż taki jest ruch na forum, że trzeba gnębić piszących?