Jaki to utwór ?
Prośba o tytuł
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum
prosze o podanie tytułu jednej piosenki Michaela Jacksona. Moge podpowiedziec tylko tyle (bo widziałem teledysk), ze w teledysku jest wichura, cofa sie czas i chyba jeszcze zapamiętałem jakies słonie. Nic wiecej nie wiem :( Kto wie jaki jest tytuł tej piosenki to bardzo prosze napisać. Z góry dzięki. Pozdro :)

- For-Example
ok
Michael Jackson - Earth Song
Piosenka pochodzi z albumu HIStory (cd2)
Piosenka pochodzi z albumu HIStory (cd2)
Jaki to utwór ?
Czy wiecie może jaki tytuł nosi utwór do którego Michael nakręcił nietypowy teledysk.
Chodzi mi tu o teledysk baśniowy jak Michael lata na jakimś dziwnym spodku w basniowej surrealistycznej krainie. Są tam m in. psy na dwóch łapach przebrane za ludzi jakaś szczęka,,,Jeśli wiecie co to za utwór to bardzo proszę o pomoc!
Niedawno go oglądałem(ten teledysk) ale już nie mogę na niego trafić i nie wiem jaki nosił tytuł,,,a był przefajny i utwór i klip :)

Chodzi mi tu o teledysk baśniowy jak Michael lata na jakimś dziwnym spodku w basniowej surrealistycznej krainie. Są tam m in. psy na dwóch łapach przebrane za ludzi jakaś szczęka,,,Jeśli wiecie co to za utwór to bardzo proszę o pomoc!
Niedawno go oglądałem(ten teledysk) ale już nie mogę na niego trafić i nie wiem jaki nosił tytuł,,,a był przefajny i utwór i klip :)

- For-Example
ok
"Leave Me Alone" z Albumu "Bad"
jasne, chodzi o "Leavme alone" osobiście uwielbiam zarówno teledysk jak sam utwór.
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem".
http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
Dzięks że odpowiedzieliśćie na moje pytanko!
Żeby nikt tu nie pomyślał że nie mam Bad Dangerous itd...
Mam te płytki tylko ostatnio non stop słucham edycji dwupłytowej History z moim najbardziej ukochanym They dont care about us!
A tamte leżą w kąciku i już z pamięci wymazały się niektóre utworki :)
A ten klip jest prze i ten utwór w ogóle jest wspaniały- "Leave me alone"
pozdro blondman
Żeby nikt tu nie pomyślał że nie mam Bad Dangerous itd...
Mam te płytki tylko ostatnio non stop słucham edycji dwupłytowej History z moim najbardziej ukochanym They dont care about us!
A tamte leżą w kąciku i już z pamięci wymazały się niektóre utworki :)
A ten klip jest prze i ten utwór w ogóle jest wspaniały- "Leave me alone"
pozdro blondman
-
- Moon_Walk_Er