Witam wszystkich!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Ewelina22

Witam wszystkich!

Post autor: Ewelina22 »

Mam na imię Ewelina mam 22 lata. Zarejestrowałam się na tym portalu, ponieważ mam nadzieję, że dzięki temu bedę mogła porozmawiać z wieloma fanami mojego najwspanialszego idola, którego kocham całym sercem i cóż mam nadzieję, że spędze na tym portalu miłe chwile:)
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

witamy!
Obrazek
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

A siemka! Jasne, że miło będzie spędzone, heh... jeżeli o czymś byś chciała porozmawiać(oczywiście o idolu lub nie), zapraszam. :-) No i życzę jak najlepszego wrażenia na MJPT.
Ewelina22

Post autor: Ewelina22 »

A dziękuje, dziękuje. Michael Jackson bardzo wiele dla mnie znaczy. A wszystko zaczeło sie 26.06.2009 pamiętam, że kiedy wstałam rano mój kuzyn powiedział mi wtedy "słyszałaś, że Michael Jackson umarł"tamtego dnia wszystko się dla mnie zmieniło kiedy to usłyszałam w oczach staneły mi łzy i poczułam ból w sercu, pustkę było to dla mnie bardzo dziwne mówiłam sama do siebie przeciez ty go wcale nie znałaś. Wczesniej tzn. przed jego smiercia nie znalam jego piosenek, od czasu do czasu trafialam na jakas wzmianke o nim w gazecie i czasami wylapywalam jego nazwisko w rozmowach, kiedy ludzie sie z niego nasmiewali, z jego wyglady szczerze powiedziawszy wtedy dla mnie jego wyglad tez byl dziwny. po jego smierci zaczelam sie nim okropnie interesowac i w koncu trafilam na piosenke "black or white". Ogromnie go pokochalam juz zawsze bede zalowac, ze nie poznalam go wczesniej, nigdy sobie tego nie wybacze, mam tylko cicha nadzieje ze Michael mi wybaczy. kiedys uslyszalam ze ludziom ktorzy go pokochali po jego smierci nie powinien byc dany przywilej bycia jego fanem. calkowiecie sie z tym nie zgadzam. MJ jest dla mnie wszystkim zawsze bede za nim tesknic, zawsze bede go kochac. jest dla mnie najlepszym ojcem, bratem i przyjacielem. moją najwspanialszą inspiracją i najlepszym wzorem do nasladowania. szkoda tylko, ze zrozumialam to tak pozno kiedy juz nie bylo go wsrod nas. byl najwspanialsza osoba na swiecie.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na pokladzie Ewelino :-)
Bardzo podoba mi sie twoja historia,mysle ze MJ nie dzielilby fanow na takich czy srakich.Wszyscy jestesmy jedna rodzina:-)
Obrazek