Wielka Gra / MJ Quiz
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- LittleDevil
- Site Admin
- lost children
O rany, nie mam pojęcia co to za "duch"; myślałam jeszcze o przebraniu dmuchanego grubasa, który Michael wkładał, gdy jeździł na spotkania Świadków Jehowy i "na służbę polową", ale to nie jest część "cacka", no chyba, że to Michael jest tym "cackiem", lecz wówczas nie zgadza się, że cacko bez tej części nie jest już takie piękne.
Może jakaś podpowiedź? Czy to cacko to samochód i chodzi o jego część?
Może jakaś podpowiedź? Czy to cacko to samochód i chodzi o jego część?
- LittleDevil
- Site Admin
dokladnie, lost children! Dobrze kombinujesz :)
Jeszcze moment i dojdziesz do celu
Jeszcze moment i dojdziesz do celu
Ostatnio zmieniony śr, 20 mar 2013, 0:56 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 1 raz.
- lost children
Myślała, że "Duch" już dawno się objawił w tym temacie, a tu "ani widu ani słychu". Ja pojęcia nie mam co to może być, a zagdaka intryguje mnie i męczy. Strzelam więc: NAWIGACJA, bo Michael początkowo bał się jeździć po autostradach i może błądził po ulicach LA. Chociaż z drugiej strony dostał prawo jazdy w 1981r i nie wiem czy wtedy już były takie urządzenia jak nawigacja samochodowa. Poza tym samochód bez nawigacji też jest ładny. Więc chyba się nie zgadza.
To jeszcze jeden strzał: zderzak/błotnik, bo Michael nie umiał parkować i ciągle o coś zahaczał? Może jeszcze jakaŚ podpowiedź, bo z ciekawości sama ducha wyzionę.
To jeszcze jeden strzał: zderzak/błotnik, bo Michael nie umiał parkować i ciągle o coś zahaczał? Może jeszcze jakaŚ podpowiedź, bo z ciekawości sama ducha wyzionę.
- LittleDevil
- Site Admin
- lost children
Na początku jeździł Mercedesem, a potem czarnym Rolls-Roycem, który następnie przemalował na niebiesko. Tyle wiem..., a o duchach nic nie czytałam. Zlituj się Kochana, wskaż chociaż gdzie szukać, bo Katherina J. nic więcej na ten temat nie zdradza, Taboret też nic nie pisał ( za wyjątkiem tego, że Michael nie potrafił zaparkować samochód jak odwoził do hotelu jakiegoś piosenkarza, którego poznał podczas kolacji z Dianą), LaToya wspominała chyba tylko o przygodzie z policjantem i aresztowaniem Michaela...I więcej nic na ten temat... pustka...
- LittleDevil
- Site Admin
- LittleDevil
- Site Admin
- lost children