Zbiór oświadczeń moderatorów forum MJPT

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Ostatnio na forum zarejestrowała się duża liczba nowych uczestników, których konta ewidentnie używane są jedynie w celach marketingwych. Wszystkie łączą trzy wspólne cechy: reklama w stopce, banalny nick złożony najczęściej z jakiegoś imienia lub jego zdrobnienia, brak reakcji na moderatorskie prywy z prośbą o usunięcie reklamy. Z wszystkich zostały wysłane dwa lub trzy posty, podczas klecenia których właściciel konta bynajmniej nie wysilił się intelektualnie, na nich też kończy się kariera owych osób jako aktywnych forumowiczów.

Wobec powyższego wnioskuję, że jedynym celem owych uczestników jest przekonanie nas do kupna oleju grzewczego, usunięcią sobie bezboleśnie wszystkich zębów lub zamrożenia sobie porcji komórek macierzystych... :hahaha:
Ostrzegam, że mam dość uganiania się za tego typu spamerami. Od tej pory tego typu konta banuję natychmiast, a wszystkie posty przenoszę do kosza. Bez uprzedniego upomnienia prywem!
Obrazek
Zablokowany