Dzieci Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
-
Prince zadebiutuje w "90210" wiosną tego roku. http://uk.eonline.com/news/391885/princ ... topstories
You'll be the best that you can be.
- majkel1994
Zdjęcia naprawdę przepiękne. Aczkolwiek powątpiewam w autentyczność Paris na ostatnich fotkach. I aż żal serce ściska że te Dzieci tak się zmieniły. Paris była kiedyś dla mnie Beauty Queen, a teraz robi z siebie jakiegoś zbuntowanego nastolatka Emu /śledzę jej Twitter/ ..Prince natomiast strasznie jest brzydki. Jedyna nadzieja w Blankecie, który z roku na rok oczarowuje. Poczekajmy jeszcze jakieś 10 lat ..

Mam identyczne odczucia, ale nie chciałam tego pisać jako pierwsza. Nie chce krakać, ale dzieci gwiazd bardzo często kończą jako zwykli celebryci.... Życzę im jak najlepiej, ale dla mnie oni nie mają w sobie tej michaelowej magii...Agata** pisze:Paris była kiedyś dla mnie Beauty Queen, a teraz robi z siebie jakiegoś zbuntowanego nastolatka Emu /śledzę jej Twitter/ ..Prince natomiast strasznie jest brzydki. Jedyna nadzieja w Blankecie, który z roku na rok oczarowuje. Poczekajmy jeszcze jakieś 10 lat ..![]()
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Osobiście nie wiem czy rozważania na temat czy dzieci mama coś wspólnego biologicznie Michaelem czy nie ma sensu – będziemy szli tylko dalej w las i nigdy z niego nie wyjdziemy, bo każdy z nas ma własne zdanie na ten temat – ja raczej odnoszę takie wrażenie, że te dzieci żyją trochę samopas, tak jakby nie było nad nimi jakiejś konkretnej kontroli a przecież to jeszcze dzieci. Niby babcia ma opiekę niby kuzyn, ale robią, co chcą (może nie mam racji, ale nie zdziwiłabym gdybym miała)
- marcinokor
Ale macie problem
Niech żerują na nazwisku ojca póki jest czas ku temu za 10 lat nikt już o MJ nie będzie pamiętaj prócz garstki fanów i nawet ich nazwisko nie wywinduje ich na pierwsze strony tabloidów i nie zapewni chorego zainteresowania ludzi
Poza tym pamiętajcie że w ich wieku MJ był już gwiazdą w USA tylko że MJ miał talent charyzmę i był pracowity a przede wszystkim miał cieżką rękę ojca, który miał baczenie na poczynania własnych dzieci a te dzieciaki mają już tylko nazwisko... Współczucie wielu minęło jest zbyt wiele tragedii i sierot na świecie aby całe życie pochylać sie tylko nad tą trójka - to takie moje zdanie.
Ogólnie jestem mocno zdziwiony, ze na forum poświeconemu MJ powstał wątek poświecony jego dzieciakom - niech coś osiągną w zyciu, niech sie czymś wykażą - to takie same hieny jak reszta rodziny która chciala sie ogrzać w blasku sławy MJ

Niech żerują na nazwisku ojca póki jest czas ku temu za 10 lat nikt już o MJ nie będzie pamiętaj prócz garstki fanów i nawet ich nazwisko nie wywinduje ich na pierwsze strony tabloidów i nie zapewni chorego zainteresowania ludzi

Poza tym pamiętajcie że w ich wieku MJ był już gwiazdą w USA tylko że MJ miał talent charyzmę i był pracowity a przede wszystkim miał cieżką rękę ojca, który miał baczenie na poczynania własnych dzieci a te dzieciaki mają już tylko nazwisko... Współczucie wielu minęło jest zbyt wiele tragedii i sierot na świecie aby całe życie pochylać sie tylko nad tą trójka - to takie moje zdanie.
Ogólnie jestem mocno zdziwiony, ze na forum poświeconemu MJ powstał wątek poświecony jego dzieciakom - niech coś osiągną w zyciu, niech sie czymś wykażą - to takie same hieny jak reszta rodziny która chciala sie ogrzać w blasku sławy MJ
- majkel1994
Nie uważasz, że to za ostre słowa. kto jak kto ale dzieciaki są najbardziej poszkodowane w tym wszystkim, a to, że zaczynają pracę w show biznesie to dobrze, bo zaczynają pracować na swoje nazwisko. Nie wiem kto dał wam prawo żeby je oceniać.niech coś osiągną w zyciu, niech sie czymś wykażą - to takie same hieny jak reszta rodziny która chciala sie ogrzać w blasku sławy MJ
dyscyplinuj miłością, nie przemocą
- majkel1994
Ale między ocenianiem a obrażaniemjest różnica a wypowiedź tego typu:
A co do oceniania osoby Michaela i tego co robił, to są na tym forum osoby, które przesadzają w swoich " ocenach'.
nie jest oceną, tylko chamskim tekstem.Fan27 pisze:to takie same hieny jak reszta rodziny
A co do oceniania osoby Michaela i tego co robił, to są na tym forum osoby, które przesadzają w swoich " ocenach'.
dyscyplinuj miłością, nie przemocą
Zaczynają pracować na swoje nazwisko - (Michael)Jackson. Ile jest poszkodowanych w dzisiejszych czasach...? Gdyby Michael był szarym człowiekiem jak my, to za pewne oni też by byli szarzy... i mimo, że by byli poszkodowani, nikt by się tym nie przejmował... no, może by rentę 800 złotych dostali.majkel1994 pisze: Nie uważasz, że to za ostre słowa. kto jak kto ale dzieciaki są najbardziej poszkodowane w tym wszystkim, [...] bo zaczynają pracować na swoje nazwisko. Nie wiem kto dał wam prawo żeby je oceniać.
Oceniać może każdy jak uważa, podobno jest ustrój demokratyczny. -,- Za pewne musieli poczekać, aż Ty im owe prawo dasz, szkoda.
Każdy ma swój światopogląd i widzi to inaczej.majkel1994 pisze:Ale między ocenianiem a obrażaniem jest różnica a wypowiedź tego typu:
nie jest oceną, tylko chamskim tekstem.Fan27 pisze:to takie same hieny jak reszta rodziny