DVD - Madison Square Garden 2001 - 3 Sat Version

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

DVD - Madison Square Garden 2001 - 3 Sat Version

Post autor: Willy »

Na stronie mjhuba sukcesywnie udostępniany jest wspomniany koncert w wersji DVD z menu, itd. Spis utworów znajduje się na jednym z poniższych obrazków. Nie wiem czy komuś tutaj będzie się chciało ściągać 3,6. THRILLER niedawno płakał, że nie udało mu się tego nagrać, więc teraz ma szanse. :]

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

http://members.lycos.co.uk/jacksonhub/dvd.htm
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

:happy: :happy: :happy: Mam, mam, mam!!! :happy: :happy: :happy:
Chcialam ogromnie podziekowac ludziom, ktorzy wykonali tak cudowna robote z MSG i udostepnili taka 'profesjonalna wersje' for free na MJacksonHub'ie japrosic japrosic japrosic
i nie moge sie juz doczekac na koncowke HISTORY Tour :happy:

MattBlnMe and DangerousGirl :mj: Thank You soooo much!!!! :mj:

ps. Musialam dac upust moim emocjom :dance:
Przy okazji - tutoriale (np How to burn a DVD-Video Disc with Nero Burning ROM) sa tak przystepnie i jasno opisane (dla samouków-debiutantów ;-) ), ze nie mozna popelnic ani jednego bledu. Nie ma takiej mozliwosci ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

Może jestem dziwny, ale czy mógłby ktoś mi dokładnie wytłumaczyć jak mam ściągnąć ten koncert (madison square). Chciałbym go mieć w całości, bo mam tylko kiedyś ściągnięty (z bear share) Billy Jean.
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

Mam pytanie czy Michael śpiewa tam na żywo?
Druga sprawa to pytanie do dobrych ludzi glupija Czy ktos mugłby mi to nagrać na płytke i przesłac oczywiście zapłace z wyprzedzeniem?Niemam neta w domu więc nici ze sciągania.
i jeszcze jedno niech ktos uzasadni dlaczego Michael nie śpiewał na żywo na history tour.Jestem w szoku że taka gwiazda jak on
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Dangerous pisze:Mam pytanie czy Michael śpiewa tam na żywo?
Część z braćmi - tak. Część solo - nie słychać live'u.

Ciekawostką jest, że ludzie, co byli na drugim(?) koncercie Madison Square Garden 2001, twierdzą, że śpiewał na żywo, a taśmy nie obrazują doskonale tego, co działo się pamiętnych wieczorów...
Dangerous pisze:i jeszcze jedno niech ktos uzasadni dlaczego Michael nie śpiewał na żywo na history tour.Jestem w szoku że taka gwiazda jak on
Zerknij tutaj Playback przedostatni post na dole ratuje Mike'a z opresji, ale nie każdego to tłumaczenie satysfakcjonuje...Polecam cały wątek ;-)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
kojanik

WIELKIE DZIĘKI CICHA ZA POMOC !!

;-) :-) :mj: :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
kojanik

ściągam i ściągam, trochę to trwa bo trzeba czekać półtorej godziny, ale mam nadzieję, że się opłaci :wariat:
ODPOWIEDZ