Witam wszystkich. Już od ponad 4 lat rysuję Michaela Jacksona z początku były to proste rysunki , ale teraz staram się rysować go jak najbardziej "realniej" jak tylko potrafię. Zacznę od najstarszych rysunków do najnowszych ;)
Genialne, też tak chcę umieć rysować. rysunek 18, 12, 14 wymiatają.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Nie wszystkie są dobre, na przykład w 13 ma twarz jak Pocahontas, w 17 dziwny nos, a w 14 głowa jest zdecydowanie za duża. W 23 wygląda jak psychopata, a w 20 usta są na dziwnej wysokości. W pozostałych można się czepnąć drobnych szczegółów, ale są naprawdę dobre. Ja tak nie umiem, więc brawo :) 5 słabszych rysunków z 26 to niezły wynik. Wiem, że twarze bardzo trudno się rysuje, a większość sylwetek i twarzy wyszła ci bardzo dobrze.
Rysujesz super, hm... 13 nie jest zła... fakt, wyszła dość "młodzieńczo", ale jest nawet dobra.
17 - Tak, ten nos jest troszku za duży, hha...
14 - Broda i policzki są zbyt wysunięte...
23 - Przecież to Thriller... tak wyglądał. xd
20 - Ta... brodę ma jak nie wiem. xd Ale faajnie to wyszłó.
Rysunek jest zaje...fajny - przedstawia typowo Criminal Majkela, lecz chyba troszkę mu twarz zdeformowałeś, albo za daleko mu twarz wysunąłeś. :D Ale świetnie to robisz, czekam na kolejne Twoje prace. ;)