Serdecznie Was witam!!!:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jael

Serdecznie Was witam!!!:)

Post autor: Jael »

Hej! Dziś dołączyłam do forum;) Mam prawie 17 lat, a muzykę Jacksona kocham od maja 2009 roku:)
Bardzo się cieszę, że mogłam do was dołączyć. Mam nadzieję, że poznam tu wielu sympatycznych ludzi, którzy zrozumieją mnie i moje zainteresowania!
Pozdrawiam gorąco:D
Jael
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Siemka! ;) Bardzo miło Ciebie tutaj widzieć! Jak masz na imię, skąd jesteś i w jakiej szkole się edukujesz? Heh. No i co do MJ'a - Tańczysz, podśpiewujesz? Hejo!
Jael

Więc jestem z małopolski, uczę się w lo o profilu humanistycznym. (ostatnio spotkałam się z porównaniem, że zawodówka>human, ale to nieprawda, gdyż wszystko zależy od poziomu szkoły) ;D Co do MJ raczej sobie tańczę, gdyż niestety nie mam talentu do śpiewania ;/
Ewelina22

Post autor: Ewelina22 »

Witamy na forum!!!
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Aha, to faajnie. ;)

BTW. Zawodówka to nie takie zło, jak piszą. Ja chodzę do zawodówki ;-)
Jael

No właśnie, ale społeczeństwo kreuje swoją wizję:D
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Witaj na forum.
(ostatnio spotkałam się z porównaniem, że zawodówka>human, ale to nieprawda, gdyż wszystko zależy od poziomu szkoły)
Znam ten ból, u mnie w szkole podobnie mówią o uczniach klas humanistycznych, a podobno chodzę do najlepszej szkoły w mieście. Tego typu opinie świadczą tylko o tych, którzy je wyrażają.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Jael

Właśnie u mnie jest podobnie, chodzę do najlepszej szkoły w mieście, ale co tam:D Ostatnio na wszystkich forach z powodów zbliżających się egzaminów te tematy są na topie. :D
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Jael pisze:Właśnie u mnie jest podobnie, chodzę do najlepszej szkoły w mieście, ale co tam:D Ostatnio na wszystkich forach z powodów zbliżających się egzaminów te tematy są na topie. :D
Tylko ty się musisz pomęczyć rok lub dwa, a ja w piątek opuszczam mury mojej szkoły :beksa:
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Jael

jeszcze 2:D Niestety starość nie radość...:D
Awatar użytkownika
TitaniC

Post autor: TitaniC »

Witam z tej strony Agnieszka :)
ODPOWIEDZ