Serdecznie Was witam!!!:)
Serdecznie Was witam!!!:)
Hej! Dziś dołączyłam do forum;) Mam prawie 17 lat, a muzykę Jacksona kocham od maja 2009 roku:)
Bardzo się cieszę, że mogłam do was dołączyć. Mam nadzieję, że poznam tu wielu sympatycznych ludzi, którzy zrozumieją mnie i moje zainteresowania!
Pozdrawiam gorąco:D
Jael
Bardzo się cieszę, że mogłam do was dołączyć. Mam nadzieję, że poznam tu wielu sympatycznych ludzi, którzy zrozumieją mnie i moje zainteresowania!
Pozdrawiam gorąco:D
Jael
- michael mckellar
Witaj na forum.
Znam ten ból, u mnie w szkole podobnie mówią o uczniach klas humanistycznych, a podobno chodzę do najlepszej szkoły w mieście. Tego typu opinie świadczą tylko o tych, którzy je wyrażają.(ostatnio spotkałam się z porównaniem, że zawodówka>human, ale to nieprawda, gdyż wszystko zależy od poziomu szkoły)
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- michael mckellar
Tylko ty się musisz pomęczyć rok lub dwa, a ja w piątek opuszczam mury mojej szkołyJael pisze:Właśnie u mnie jest podobnie, chodzę do najlepszej szkoły w mieście, ale co tam:D Ostatnio na wszystkich forach z powodów zbliżających się egzaminów te tematy są na topie. :D

„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”