Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MickeyBear

Post autor: MickeyBear »

michael mckellar pisze:Chciałem się wam pochwalić moim odtwarzaczem mp3 z Michaelem, może trochę kiczowaty i nie jest to oficjalna produkcja ale mi się podoba.

Obrazek

Obrazek
Jest bardzo spoko, trochę szkoda że nie ma normalnego wejścia na słuchawki, bo te od kompletu mi się popsuły i teraz nie ma na czym słuchać...
There'll be no darkness tonight
Lady, our love will shine <3
Obrazek
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

MickeyBear pisze:Jest bardzo spoko, trochę szkoda że nie ma normalnego wejścia na słuchawki, bo te od kompletu mi się popsuły i teraz nie ma na czym słuchać.
Przecież to jest wejście na mini-jack 2,5 mm. takie słuchawki można kupić prawie wszędzie.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
MickeyBear

Post autor: MickeyBear »

michael mckellar pisze:
MickeyBear pisze:Jest bardzo spoko, trochę szkoda że nie ma normalnego wejścia na słuchawki, bo te od kompletu mi się popsuły i teraz nie ma na czym słuchać.
Przecież to jest wejście na mini-jack 2,5 mm. takie słuchawki można kupić prawie wszędzie.
Mi się nie udało nigdzie znaleźć jak na razie, ale dzięki za info że w ogóle można je dostać ;D
There'll be no darkness tonight
Lady, our love will shine <3
Obrazek
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

MickeyBear pisze:
michael mckellar pisze:
Mi się nie udało nigdzie znaleźć jak na razie, ale dzięki za info że w ogóle można je dostać ;D
Jak nigdzie nie możesz znaleźć to masz jeszcze allegro, np. takie http://allegro.pl/sluchawki-megabass-mi ... 16660.html

A tutaj ogólnie
http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... awki+2%2C5
ODPOWIEDZ