konferencja w marcu 2009 - naprawdę sobowtór??
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- marcinokor
Nie sobowtór, nawet Jermaine potwierdza w swojej książce, że Michael był na konferencji. Katherine szuka po prostu powodów do tego żeby mieć o co oskarżać AEG, zresztą pewnie prawnicy jej doradzili, bo coś nie chcę wierzyć, żeby tak sama z siebie takie bzdury opowiadała, a dzieci niestety zostały w to wciągnięte.

Przecież to jasne, że Michael... nie ma takiego sobowtóra, którego nie można odróżnić od naszego idola, nawet Navi - Od razu zauważyłbym, że to nie MJ.
Olekx wrote:Ja jestem w 100 procentach przekonany, że to był Michael Jackson - Na próbach do TII i na konferencji. A jak mamusia chce jego pieniążki wyciągnąć, to nawet i takie brednie po-przypuszcza.
Tutaj moje takie analizy...![]()
Kolejne:
Po lewej stronie Michael wcześniej, zaś po prawej na konferencji. To, że rowek w brodzie był większy - świadczy tylko o tym, jak Michael schudł i jaki był jego stan. Zęby, usta - niczym się nie różnią. Na konferencji było widać strasznie opuszczonego MJ'a, wychudzonego. -,-
- pbozemski1
Powiem tak . Ja jestem na tryliard procent pewny że w 2009 roku to cały czas było Michael. Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości...
Z poprzednich wpisów pod tym tematem wywnioskowałem, że podejrzewacie osobę w pomarańczowych oraz złotych spodniach o to że to sobowtór. Jednak moja kuzynka przeglądając książeczkę do This is it zauważyła, że właśnie tych postaci, jak to ona ujęła, wg Michaela w tych strojach nie ma na zdjęciach. To może i zaprzecza temu co napisałem ( o pewności i wgl) ale to taka refleksja którą noszę od kilku dni w sobie i oprócz kuzynki nikt o tym nie wie... I to mnie właśnie dziwi, że dali zdjęcia na których nie ma wątpliwości jest Michael :)
a ja propos konferencji. :) Jest gdzieś może filmik z konferencji z polskim lektorem. ?? :) Bardzo mi zależy jeśli coś takiego jest to proszę podajcie mi link :)
Z poprzednich wpisów pod tym tematem wywnioskowałem, że podejrzewacie osobę w pomarańczowych oraz złotych spodniach o to że to sobowtór. Jednak moja kuzynka przeglądając książeczkę do This is it zauważyła, że właśnie tych postaci, jak to ona ujęła, wg Michaela w tych strojach nie ma na zdjęciach. To może i zaprzecza temu co napisałem ( o pewności i wgl) ale to taka refleksja którą noszę od kilku dni w sobie i oprócz kuzynki nikt o tym nie wie... I to mnie właśnie dziwi, że dali zdjęcia na których nie ma wątpliwości jest Michael :)
a ja propos konferencji. :) Jest gdzieś może filmik z konferencji z polskim lektorem. ?? :) Bardzo mi zależy jeśli coś takiego jest to proszę podajcie mi link :)