konferencja w marcu 2009 - naprawdę sobowtór??

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
marcinokor

Post by marcinokor »

Nie sobowtór, nawet Jermaine potwierdza w swojej książce, że Michael był na konferencji. Katherine szuka po prostu powodów do tego żeby mieć o co oskarżać AEG, zresztą pewnie prawnicy jej doradzili, bo coś nie chcę wierzyć, żeby tak sama z siebie takie bzdury opowiadała, a dzieci niestety zostały w to wciągnięte.
Image
aeval

Post by aeval »

tjaaa... a ja tam widziałam świstaka. Siedział i zawijał czekoladki w sreberka glupija

Ludzie, nie dajcie się zwariować, to był Michael na tej konferencji! Fakt, założył chyba najgorszą ze swojej kolekcji peruk, ale to był On.
Image Image
Damian

Post by Damian »

ja jako fan od 1983r. uwazam ze na konferencjii tak jak w dokumencie This Is It wystepuje w 100% prawdziwy MICHAEL JACKSON, odrazu bym odroznil jakiegos dublera. Po9 sylwetce, po glosie, zachowaniu, wszedzie to MJ! Nawet najlepszego sobowtora odroznil bym na 100%!
Pozdrawiam!
Olekx

Post by Olekx »

Przecież to jasne, że Michael... nie ma takiego sobowtóra, którego nie można odróżnić od naszego idola, nawet Navi - Od razu zauważyłbym, że to nie MJ.
Olekx wrote:Ja jestem w 100 procentach przekonany, że to był Michael Jackson - Na próbach do TII i na konferencji. A jak mamusia chce jego pieniążki wyciągnąć, to nawet i takie brednie po-przypuszcza.

Tutaj moje takie analizy... ;-)

Image

Kolejne:
Image
Po lewej stronie Michael wcześniej, zaś po prawej na konferencji. To, że rowek w brodzie był większy - świadczy tylko o tym, jak Michael schudł i jaki był jego stan. Zęby, usta - niczym się nie różnią. Na konferencji było widać strasznie opuszczonego MJ'a, wychudzonego. -,-
bj

Post by bj »

Nie ma pewności, że mama i dzieci tak mówią. To media piszą, że oni mówią.... a to dwie różne rzeczy...
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
pbozemski1

Post by pbozemski1 »

Powiem tak . Ja jestem na tryliard procent pewny że w 2009 roku to cały czas było Michael. Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości...
Z poprzednich wpisów pod tym tematem wywnioskowałem, że podejrzewacie osobę w pomarańczowych oraz złotych spodniach o to że to sobowtór. Jednak moja kuzynka przeglądając książeczkę do This is it zauważyła, że właśnie tych postaci, jak to ona ujęła, wg Michaela w tych strojach nie ma na zdjęciach. To może i zaprzecza temu co napisałem ( o pewności i wgl) ale to taka refleksja którą noszę od kilku dni w sobie i oprócz kuzynki nikt o tym nie wie... I to mnie właśnie dziwi, że dali zdjęcia na których nie ma wątpliwości jest Michael :)

a ja propos konferencji. :) Jest gdzieś może filmik z konferencji z polskim lektorem. ?? :) Bardzo mi zależy jeśli coś takiego jest to proszę podajcie mi link :)