Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
Co prawda było już zdjęcie z kąpieli, ale gołego tyłka jeszcze nie
Ludzie, ludzie... Nudzi się wam i mylą się wam osoby. Michael to co innego, a każde z jego dzieci to co innego. Niechże sobie robią co chcą i cieszą się, że mogą...
kamiledi15 pisze:Też na razie nie widzę powodów do krytyki, jakby pokazała goły tyłek to co innego.
No w końcu.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Dzisiaj kolejny raz widziałam jakieś fotki Paris z Debbie(wstyd się przyznać, ale znalazłam je na kozaku). Jestem ciekawa czy tylko ona spotyka się z Debbie. A Prince?
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
"...Moja gwiazda będzie mała, skromna, raczej niepozorna.
Ziemię zamieszkuje ponad pięć miliardów ludzi.
Każdy człowiek potrzebuje choćby skrawka nieba, swej szczęśliwej gwiazdy!" ~MJ
Jael pisze:A dziś pojawiły się kolejne artykuły, spekulacje o rzekomym ojcostwie "przyjaciela" Michaela, który przypomniał sobie o tym po 4 latach...
widzialam... i chce zrobic testy DNA. czego to ludzie jeszcze nie wymysla... ;(
Bardzo współczuję dzieciom Michaela, że muszą znosić ciągłe ataki i oskarżenia pod adresem ojca, a także ciągłe podważanie tego, że są Jego dziećmi. Śmierć MJ wcale nie przerwała fali ataków.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
znalazł by sie ktos mily i przetlumaczyl to przesluchanie ? albo znalazl to z angielskimi napisami bo nie wszystko rozumiem